Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

My Calvins

Dessa är ju SÅ inne nu och man ser dom på typ alla modebloggare. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om dom men funderar på att köpa mig ett par ändå bara för att, haha. Vad tycker ni om dessa? Finns HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss