Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

SHESTORE

Fick hem denna underbara leverans med SVEA från Shestore för ett par dagar sedan. Hur fint?! Jackan är jag helt kär i och jag har faktiskt en svart sedan innan. Men den är så perfekt på alla vis så det skadar ju verkligen inte att ha en i blått också. Och skorna är helt fantastiskt sköna och härliga. Lite converseliknande men ändå lite annorlunda. Är så himla nöjd! Och leveransen var riktigt snabb och allt var sådär fint inpackat. Älskar sådana leveranser. Kika in hos Shestore HÄR. Dom har fått in massor med fint inför hösten och vintern. Är helt förälskad!

Skorna finns HÄR och jackan HÄR.

Hur fina?! Kommer vara helt perfekta dom dagarna när det inte regnar ute.

Älskar Svea! Det är verkligen ett av mina favvomärken och särskilt när det kommer till ytterkläder. Jackan hittar ni som sagt HÄR och den finns i två olika färger. Jag har storlek S på min blå och XS på den svarta. Båda sitter lika bra men jag föredrar nog den i S för dom kyligare dagarna och den i XS för en kväll ute.

Ni kan också följa Shestore på instagram HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish