Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

GOD JUL!

Hej älskade vänner och GOD JUL!

Hoppas ni har det superbra med nära och kära. Kollade statistiken nyss och det är ju helt sjukt hur många som är här inne och klickar på självaste julen. Ni är för fina! Jag sitter på jobbet och det är supermysig stämning. Riktigt lugnt och skönt och mycket godis och fika. F slutar typ samtidigt som mig och då ska vi åka och köpa massor med gottis, gosa hemma och ladda upp inför ännu en tidig jobbdag imorgon. Vad ska ni göra idag? Vem firar ni med?

Häääär spenderar jag min dag och en liten julklapp från min bästa Emelie fick jag också(hon fick av mig med såklart)//Kör på en mysig jul i mjukisbyxor från nelly.com som finns HÄR och jag har storlek XS i mina men dom sitter ändå rätt löst (så ett tips är att gå ner en eller två storlekar om man vill ha dom tightare). 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish