Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Juldagen

Hallå på er!

Kom hem för inte så längesedan efter jobb och storhandling och tänkte slänga upp ett snabbt inlägg innan vi ska iväg till gymmet.

F håller på att städa för tillfället (VÄRLDENS BÄSTA) och hundarna har fått massooor med nya tuggben som dom ligger och gnagar på i soffan. 

Har inte så mycket mer att skriva då inte dagarna är sådär jättehändelserika för tillfället men imorgon väntar iallafall en luuuugn kväll i soffan för min del efter jobbet medan mannen ska ut med några vänner och dricka öl. Känns faktiskt rätt skönt att få vara helt själv hemma en stund och bara andas. Kan iallafall visa lite hur det brukar se ut när vi handlar (jag har visat förut men jag vet att ni gillar när jag skriver om mat, hihi). 

Önskar er alla en jättefin kväll och stor kram på er!

Mina absoluta favorit-dressingar, MÅSTE ha dom i mina sallader//Mitt juiceberoende är inte lugnt. Vi räknade ut att jag dricker juice för typ 500:- i veckan… Haha.

Min favorit i smoothis – kokosmjölken! Den är helt underbar. Och den till höger är soyadryck med vaniljsmak som även den är sååå god. Fick tipset att köpa den av min vän Helene och efter det har jag varit helt fast//Och så bönpastan såklart. Så gott och nyttigt!

Och lite blandat! Jag köper alltid kakor som jag äter i bilen påväg hem från affären, haha. 

Och Oatly! Dom har så bra produkter och deras imat och ifraich är så fräscha att ha i mat istället för massa mejeriprodukter (blir minst lika gott)//Och så köpte vi lite tacosgrejer till i helgen såklart. Har ni testat dom här nya tortillabåtarna? Vi köpte dom för första gången för ett par veckor sedan och köper nu bara dom.

Dagens middag fick bli qournbitar i kokosmjölk/redcurry/chili + bönpasta och sallad. Tog typ fem minuter att slänga ihop//Vi som jobbade idag beställde lunch från onlinepizza, blev en bra lunch med andra ord.  

Och tre bilder från gymmet igår. Kommer aldrig glömma hur jag firade min 19onde jul, hehe. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish