Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Monday

Hej fina ni!

Är allt bra med er? Jag mår jättebra trots att jag känner mig rätt trött. Har precis ätit middag och tänkte plocka undan lite i köket nu innan F kommer hem och vi ska iväg och träna. Imorgon har vi båda sovmorgon och tänkte passa på att sova ut och bara ha lite kvalitetstid ihop. Kan inte förstå att det snart är nyårsafton och nytt år! 2014 har gått så himla fort och jag vågar nog säga att det är ett av dom mest livsförändrande och omtumlande åren i mitt liv någonsin. Jag har växt så enormt mycket i mig själv och jag vet mer än någonsin vad jag klarar av och vad jag vill med mitt liv. I början av året hade jag knappt någon relation till mig själv och jag går in i det nya året som min egna bästa vän och med en inställning att jag kan lita på mig själv i alla lägen. Det är så otroligt viktigt och något jag genom åren alltid haft som mål då den viktigaste relationen man kommer ha genom livet är just den man har med sig själv. 

Annars så har vi fått en tid för en helfix av bilen nu innan det snart är dags för besiktning (okej, inte jättesnart men ändå) och det känns skönt att bocka av ännu en grej från sin ”måstegöralista”. Ikväll tänkte jag också försöka hinna packa alla bloppispaket så att jag kan få iväg dom till er så fort som möjligt! Tack för all snabb mailkontakt osv, ni är så fina! Ju mer kontakt jag har med er ju mer vill jag typ bli er.. vän? Haha! Vad sägs som att typ dra ihop värsta pyjamaspartyt med bara massor av tjejer?! Hade varit så gosigt och det hade verkligen varit en ära att få lära känna er allihop. Verkligen en JÄTTEKRAM till er allihop som är här inne och läser och kanske till och med kommenterar. <3

Gårdagens kvällsfika, mums!

Och det bästa jag vet är att komma hem och byta om till myssockar och min gosemorgonrock i fleece. Måste ärligt vara ett av mina bästa köp någonsin, haha.

Möttes av en liten leverans från STRONGER. Ett par träningstights i zebra + svart. Så fina! Tänkte ha dom på gymmet ikväll faktiskt så bättre bilder kommer. 

Och dagens tröja är från BIKBOK, tycker om den jättemycket (kolla Dexters pipleksak där till höger, haha). 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish