Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

2015

Hej vänner!

Är ni bakis eller? 😉 Kan tänka mig att dom flesta ligger med huvudvärk i soffan med en stoooor pizza framför sig. Kan nästan erkänna att jag är liiite avundsjuk på er! Vi kom hem jääääättesent igår efter att båda hade jobbat till 22 + varit på gymmet en timme så vi bestämde oss för att bara invänta tolvslaget och gå och lägga oss direkt sen bara för att slippa vara helt döda på jobbet idag. Lite nattpizza hann vi slänga ihop iallfall och det blev supergott! 

Ikväll ska vi däremot ta igen nyårsmyset lite efter jobbet då vi båda slutar rätt tidigt. Men först ska jag fasiken träna (gäller att passa på idag innan alla nyårslovare intar gymmet, haha) och sola. Sen blir det fruktfat, skumpa, tända ljus och familjefilm. Jag är verkligen på goshumör idag så det kommer sitta perfekt! Helgen som kommer nu ska vi också försöka ta vara på så mycket som möjligt då det är vår sista lediga helg tillsammans innan jag åker till Umeå. Längtar ihjäl mig efter vänner och familj så jag spricker snart! Kommer kännas så skönt att få komma hem igen, för hur bra jag än trivs i fina Göteborg så finns det ingen plats på jorden som är som hemma. <3

Fick bli en steeeeel nyårskyss på gymmet, haha. Men det är faktiskt svårt att ta spegelbilder när man pussas.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish