Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Det där med vem som läser

Jag har tänkt på det där med VEM som faktiskt läser min blogg flera gånger. Många gånger har jag ju bett er skriva en rad om vilka ni är och det är alltid lika intressant att läsa tycker jag. Brukar till och med besöka era bloggar om ni lämnar länk när ni kommenterar bara för att jag tycker att det är så roligt och bara för att jag vill lära känna er allihop och veta så mycket som möjligt om er. När jag väl ställer den frågan så får jag dock kanske bara ett par hundra svar. Vad händer med dom resterande tusentalen?

Ibland blir jag slagen av tanken att SÅ många sitter hemma och läser min blogg. För mig ser det bara ut som siffror och statistik men tänk om man skulle rada upp varenda kotte?! Fy vilket långt led det skulle vara. Jag har skrivit det förut och jag kommer säkert skriva det igen, men ibland är det nästan ganska läskigt att veta om hur blottad och exponerad man är. Jag har valt det själv, ja. Och jag tycket att det är SÅ kul! Men ibland blir det så ”verkligt” på något vis. Jag läser själv himla många bloggar och hälften av dessa personer har nog inte en susning om att jag ens existerar, haha. På DEN nivån är det. Jag kan liksom läsa en gammal kollegas eller klasskompis blogg. Eller mitt gamla liggs nya flickväns bästa kompis blogg. Eller min lillebrors klasskompis storasysters blogg. Ja, ni hör ju! Och det är ju såklart också något som gör mig så nyfiken! Jag menar, hur många av mina kollegor, mina gamla vänner, mina gamla ex flickvänner osv är det egentligen som läser? Är det mest okända människor eller är det kanske någon gammal klasskompis från högstadiet eller kanske någon arg tjej vars kille jag har snott någon gång som är här inne och klickar? Kan sitta i dessa tankar huuuur mycket som helst. Oftast inte, men ibland när det väl slår mig så är det svårt att sluta tänka på det. Lite som när man funderar på det där med vad som hade funnits om jorden inte fanns, om inte universum fanns och hur det hade varit om INGENTING fanns? Hade det bara varit svart då? Fast svart är ju en färg? Ja, ni hör ju, haha..

Vet inte var jag ville komma med detta inlägg men vi kan ju dra slutsatsen att man INTE ska tänka för mycket =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish