Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ett hej från Norrland

Hej vänner!

Hoppas allt är bra med er! Jag kom fram sent igår och sedan dess har jag bara myst och umgåtts med familjen. Känner mig så himla LYCKLIG. Längesedan jag hade sådant lyckorus faktiskt! Idag har jag och mamma tagit en lååång promenad, solat solarium, gått lite i butiker och ätit jättegod sallad på ett gosigt ställe här i lilla Umeå. Sen fick jag sovmorgon imorse också! Det var så längesedan jag faktiskt sov ut och inte ställde larm. 

På ett vis så är det jätteskönt att vara tillbaka men å andra sidan så är det faktiskt första gången jag känner att jag INTE vill flytta tillbaka hit permanent någonsin igen. Jag gick liksom på stan i typ en timme och hann se gamla klasskamrater, bekanta osvosv. Jag blev så påmind om varför jag flyttade härifrån på ett sätt som jag aldrig upplevt förut. Jag är verkligen klar i denna lilla stad! Men samtidigt är det en helt underbar känsla att vara hemma igen – särskilt när man vet om att man kommer få åka tillbaka till Göteborg om ett par dagar. 

Nu ska jag mysa vidare och ta vara på all tid så gott det går. På måndag bär det av tillbaka, på tisdag ska jag faktiskt sätta i hårförlängning (hur kul?!) och på onsdag är jag på jobbet igen. Tiden går fort när man har roligt så ska försöka att ha så tråkigt som möjligt (haha) så att jag hinner med allt jag vill göra under de få dagarna jag har kvar här.

Puss på er!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish