Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Äntligen landat hemma

Hej hjärtan!

Hinner med att slänga upp ett snabbt inlägg innan jag ska packa upp väskan, äta frukost och göra mig iordning. Sen ska jag faktiskt iväg till Emelie och bli fin i håret och resultatet får ni såklart se sen! Blir inte hårförlängning idag men kaaanske lite längre fram om ett par veckor. Aja, lovar att visa bilder på vad vi har gjort idag när jag är hemma igen! Ska bli så spännande att se vad vi får för resultat!

Annars så kom jag hem vid sjutiden igår och F mötte upp mig för att sedan åka hem och äta middag. Var SÅ hungrig och trött och hade dessutom världens huvudvärk. Ändå drog vi till gymmet en supersnabbis och sen däckade vi i nybäddad säng strax före midnatt. Tror aldrig jag har saknat honom så mycket som jag gjorde under dessa dagar och att få somna i hans armar igen var typ det bästa jag har varit med om, haha. Jag tror att det är viktigt att få vara isär ett tag då och då bara för att allt det där vardagliga kanske inte är sådär självklart och vardagligt egentligen. Jag menar, hur lyckligt lottad är man inte om man faktiskt får somna och vakna bredvid den man älskar mest i världen VARJE dag i flera år. Det är inte så vardagligt och tråkigt om man tänker efter men det kan ju lätt anses som självklart bara för att det alltid händer. 

Och vet ni?! Idag firar vi ännu ett år som par! Och idag har vi även varit gifta i ett och ett halvt år! Har för mig att det heter latexbröllop (?) då? Det ni! 😉 Det är rätt lätt för oss att hålla koll på våra årsdagar för varje gång vi firar ett nytt år som par så firar vi ett nytt halvår som gifta. Och varje gång vi firar ett nytt år som gifta så firar vi ett nytt halvår som par. Vi blev alltså officiellt ett par (ni vet när man skrev ut det på facebook, haha) den 20:e januari och gifte oss den 20:e juli (ett par år senare då, men ja ni fattar). Vet inte ens varför jag skriver detta för det ser ju så rörigt ut! Men hoppas ni förstår hur jag menar. 

Nu är det dags att få saker gjorda men vi hörs lite senare idag! Har bland annat två nya parfymer som jag tänkte visa för er och båda luktar helt O T R O L I G T. Tänkte även fota lite på gymmet ikväll och visa er mina absoluta favoritövningar lite senare i veckan. Vet att många av er har önskat ett sådant inlägg. 

Stor kram på er allihop och tack för att ni kikar in här varje dag! <3

Åt vegetarisk lasagne med bästis och det var så gott! Och glassarna med smarties är också sååå underbara. Kan verkligen rekommendera Café Göteborg för er som bor i Umeå eller har vägarna förbi (inte för att man någonsin har det då men ändå, haha). Dom har det bästa på alla fronter! Kommer ihåg att vi var där varje dag under ett halvårs tid innan jag flyttade, sjukt!

Och lite sushi har jag också hunnit med!

Och solariet blev väldigt välbesökt! Men det behövs typ när det är så pass många minusgrader som det är där uppe. Varmt och skönt =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish