Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

I love you to the moon

Dagens middag fick bli biffar, sallad och couscous. Så enkelt och gott // Tack för 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 och nu 2015. Älskar dig <3

Hur mår ni?! Vi kom precis hem efter en timme på gymmet och jag har slängt på en ansiktsmask medan F viker tvätt. Idag har jag blivit fin i håret och även fått nya fransar hos världens bästa Emelie medan F har jobbat, haha. Nu på kvällen har vi iallafall hunnit umgås lite och gjorde middag tillsammans, gosade och pratade i soffan och drog som sagt sedan och tränade. Så skönt! Snart är det läggdags och jag ska försöka varva ner efter all celsius jag har druckit, haha. 

Annars så känns livet jäkligt gött just nu. Massor med nya, roliga samarbeten på gång och inom kort kommer jag vara med i mitt första tidningsreportage i en av Sveriges största tjejtidningar angående att min blogg är en av dom mest upcoming bloggarna under 2014/2015. Så roligt! Är dock liiiite nervös men tror det kommer gå bra ändå. Jag har ju så fina och snälla läsare! Sen så har jag fått inbjudan till två blogg-evenemang nu inom det närmsta också. Ett här i Göteborg och ett i Stockholm. Får se om jag åker på det i Stockholm men ska helt klart gå på det som är här i stan! Så roligt. Älskar att få goodiebags, mingla och dricka skumpa! Och på tal om det! Snart ska jag på Viasat Sales Awards i Stockholm med två góa killar från jobbet också. Himla kul! Nu i veckorna ska jag också träffa Celsius som jag ska bli ambassadör för. Är så taggad! Älskar ju drycken så ska bli en ära att ha kontrakt med dom. Och utöver det så har jag lyxat till tillvaron lite extra (bara för att den annars känns så grå i detta väder) med att boka in både ansiktsbehandling hos min fina Jennifer på Life Long Clinic och sen kan jag lika gärna dela med mig av att jag ska go Hollywood och vaxa mig om en vecka. Är så jäkla rädd! Någon som har vågat sig på att vaxa bort alltihop? Jag rakar ju i vanliga fall men ska bli kul att se hur bra resultat jag får med vaxning istället. Ni som testat, har ni blivit nöjda? Gör det ont?! Hjääälp!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish