Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Nytt hår hos älskade Emelie

Nu har jag gjort något med mitt hår som jag aldrig gjort förr! Efter mååånga timmar hos världens västa frisör så fick jag nu LJUST hår. Och jag kan ärligt säga att jag är rätt nervös för att visa upp mig. Det blev SÅ snyggt men har man haft svart/mörkt hår typ hela sitt liv så blir det verkligen en omställning. Emelie är som vanligt GRYM och får mitt hår att se perfekt ut. Kan verkligen rekommendera er att gå till henne om ni bor i Göteborgstrakterna. Rakt från hjärtat så kan jag säga att jag känner mig tryggast i världen i hennes händer och hon vet exakt hur jag vill ha det. Världens, världens bästa. <3

FÖRE:

UNDER TIDEN: (Avfärgningen är i på denna bild)

EFTER:

Vi körde en varm ljusbrun ton. Är så himla, himla nöjd! Och nu ser man fasiken hur solbränd jag är också! 

Kolla min rumpa i spegeln på denna bild, hahaha.. Träningen ger resultat! 😉

Salongen ligger ungefär 25 minuter utanför Göteborg och jag tar mig enkelt dit med tåg eller bil. Ni kan ringa till salongen och boka tid hos henne på 0303-80190. Mer information om kontakt och priser hittar ni HÄR. Vill ni kika in på hennes blogg eller instagram för mer bilder så kan ni kolla in HÄR och HÄR och nu på senaste har hon även börjat wrappa! Så coolt och det funkar verkligen. Jag har testat och ni kan läsa mer om det HÄR. (Just nu söker hon säljare till sitt team och man kan bo var som helst i Sverige! Så kontakta henne vid intresse och om ni är sugna på att prova eller sälja och tjäna pengar själva).

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish