Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Min favoritsmoothie

Många vill att jag ska skriva mer om smoothies och ärligt talat så gör jag samma sak HELA tiden så det känns rätt tråkigt att skriva om det, haha. Men här är mitt favoritrecept iallafall: Kokosdryck/kokosmjölk, en banan, frysta hallon och hampafrön. That´s it! Jag äter ju nästan inget som har med komjölk att göra då det känns ofräscht och gör att jag får ont i magen. Ibland äter jag såklart något från mejeriavdelningen men inte till vardags. Då är kokosdryck perfekt då jag älskar smaken av kokos och då jag inte är ett så stort fan av havremjölk eller sojamjölk. Mandelmjölk kan jag också få ner men kokosen är min ABSOLUTA favorit i alla kategorier. Älskar den! Sen så byter jag ut hallonen mot andra bär eller frukt ibland men detta är mitt ”grundrecept”. Nyttigt, fräscht och så gott. 

Här är den! SÅ god! Och får alltid en så himla fin, rosa färg. Hampafrön gör att jag håller mig mätt längre men påverkar inte smaken alls. Brukar toppa med kokos också bara för att jag ääälskar smaken av det. 

Och på tal om smoothies så fick jag denna lilla maskin av min familj när jag hälsade på hos dom. Hur bra?! Passar perfekt för mig som mixar dagligen! Så smidigt. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish