Gabriella Joss Gabriella Joss
Shopping

Something new

Denna färgbomb från Maria Nila fick jag av min fina frisör Emelie och ni hittar den HÄR.

Och detta fick jag med mig hem igår. Dagkrämen och nattkrämen är verkligen dom bästa jag har testat i hela mitt liv. Dom återfuktar hur bra som helst samtidigt som dom är lätta på huden och inte alls feta som många kan vara. Finns HÄR och HÄR. Sen köpte jag lite handsprit som jag kan ha med i väskan och lite sminkborttagningsservetter som jag kan ha med mig när jag ska iväg och vara borta någon natt. Sen fick jag med mig två tröjor och ett par byxor också. Älskar nytt!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss