Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ny vecka

God morgon!

Återigen ny jobbvecka och återigen måndag. Jag till skillnad från många andra älskar måndagar och har väldigt sällan ångest över att gå tillbaka till jobbet. F säger alltid: “Jag trodde ALDRIG att du skulle kunna älska ett jobb”, men ja jag älskar faktiskt mitt jobb, haha. Jag tycker det säger rätt mycket om hur jobbbet är när jag har möjlighet att rent ekonomiskt vara hemma och leva på bloggen men ändå har valt att vara där fem dagar i veckan. Världens bästa arbetsplats har jag och jag är så tacksam att jag hamnade just där! 

Nu är det dags för frulle och sen ska vi iväg. Vi båda börjar åtta idag (händer vääääldigt sällan) så ska bli mysigt att ta bilen tillsammans. Igår hade vi en riktig shoppingdag och avslutade den med sushi, gym och mys i soffan. Så välbehövligt! Ikväll ska jag annars iväg och fixa naglarna. Blev verkligen perfekt med en tid idag med tanke på att jag knäckte av en av långfingernaglarna igår (som vanligt när jag fastnar i bildörren, haha).

Ha en fin dag så hörs vi lite senare, kram!

Äääälskar vegetarisk sushi! Mina favvisar är dom med avokado// Gårdagens enkla klädsel. Toppen är från BIKBOK.

Köpte lite nytt på CUBUS igår. Min favoritBH hade äntligen kommit in igen, wiii! Körde all black, haha// Och en nyckelring från Michael Kors fick det också bli.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss