Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Migränen från helvetet

Hej vänner! 

Ligger i sängen och skriver från mobilen. Kan knappt sätta mig upp utan att hela världen snurrar typ, haha.. Alltså om det är något jag är RÄDD för när det kommer till “sjukdomar” så är det migrän. Bara för att den kan komma plötsligt, man vet inte vad den beror på och det gör så ont att man knappt vet var man ska ta vägen. Jag vaknade runt fem idag av att jag hade världens tryck över pannan. Gick utomhus och drog in lite luft, drack vatten och tog en alvedon för att sedan försöka sova men det kunde jag fasiken inte heller. Blir hemma från jobbet idag iallafall och ska bara dra för alla gardiner så att det är mörkt omkring, ladda upp med massor av vatten och försöka sova allt jag kan. Oftast brukar det gå över på en dag och jag har det inte alls ofta. Frågan är bara vad det beror det på att man får sådan extrem migrän bara från en dag till en annan. Hoppas jag kan sova bort den så att det blir bättre mot eftermiddagen och så att jag kan åka förbi vårdcentralen en snabbis. Annars får jag skicka F efter jobbet bara. Som tur är slutar han redan vid femtiden. 

Hoppas ni har en bättre dag idag och kanskekanske hörs vi lite senare ikväll! Kram <3

Ni har inte missat att följa mig på instagram va? @gabriellajoss heter jag där! Uppdaterar inte jätteofta där men kan ju vara kul ändå =) Bloglovin har jag också HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss