Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Puh..

Hej fina!

Känns som om jag inte gör annat än att jobba just nu. Har suttit med fakturering hela kvällen och det är fasiken inte det roligaste. Särskilt om man som mig hatar matte och siffror. Jag skjuter alltid upp allt till sista sekund också och sen sitter jag här typ en timme innan midnatt och stressar med allt, haha. Och sen ska jag upp och jobba lite till imorgon klockan åtta. Men jag klagar inte! (Eller ja, nu när jag läser vad jag skrivit precis så låter det ju som rent gnäll, haha)

Förlåt för tråkigt och sent inlägg men just idag har jag faktiskt inte ens en sekund över till att skriva blogginlägg om jag ska vara ärlig. Imorgon så kommer det som vanligt! Vad vill ni läsa om? Kram!

Måste förresten visa er dessa! Hur snygga?! Jag är KÄR. Såg dom på NK i helgen och F stod bredvid och ba: ”köp dom, köp dom, köp dom” men jag ba ”nej, nu ska jag stå emot shoppingsuget”. Men sen dess är dom typ det enda jag har tänkt på, haha.. Blir nog en tripp tillbaka dit snarast. Materiell kärlek på hög nivå. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss