Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fina ni!

Alltså jag vill börja med att skriva TACK! Tack för att ni kikar in här varje dag fast jag inte uppdaterar så bra som jag kanske borde, tack för att ni är så fina och lämnar kommentarer och tack för alla enormt fina mail och facebookmeddelanden. Jag svarar på ALLT! Ibland kanske det tar någon vecka att få svar men jag försöker verkligen alltid, alltid svara på det ni skriver och svara så noga och ordentligt som jag bara kan. Ni betyder så himla mycket för mig, allihop. <3 

Annars så ramlade jag nyss in genom dörren och är såå trött. Ska strax hoppa in i duschen och sedan blir det bums i säng. Har hunnit handla schampoo idag och äntligen säger jag bara! Mina flaskor tog slut för typ en vecka sedan och jag har sedan dess fyllt dom med vatten, skakat om och duschat i skummet, haha.. Så typiskt mig. Denna gång blev det ett par rejäla flaskor. Så skönt att dom kommer räcka ett tag! 

F har fortfarande feber och när jag kom hem gjorde jag iordning tacos och sedan gosade vi i soffan innan jag åkte iväg en sväng till solariet. I helgen ska jag försöka komma ikapp med träningen (har skippat den i ett par dagar nu men jag skyller på F som varit sjuk, haha) och sen väntar även en fika och shoppingdate med älskade Helene. Vi ska gå på NK och dreggla massor (haha) och sen blir det såklart massor med skitsnack och pepp inför den kommande flytten. Kan inte förstå att vi blir grannar snart! Så underbart att ha en av sina närmsta tjejkompisar så nära och bara springa över i gosbyxor och en påse godis sådär spontant en måndagskväll. Längtar! Sen så ska vi iväg en sväng till Fs pappa på söndagskvällen. Var längesedan nu så ska bli supertrevligt att träffa honom! 

Jag är rätt tom på inspiration som det ser ut just nu. Allt är så mörkt och grått så det går knappt att få till bra bilder (ja, ni ser ju dom två gul/gråbilderna nedan, haha) och jag har inte heller så mycket som händer runtomkring precis just denna vecka. Livet går lite mer på rutin för tillfället bara. Lite tråkigt men så är det ibland. Önskar er en fin kväll. Stor kram!

Två nya toppar fick jag också med mig idag. Samma gamla vanliga vringade från BIKBOK men i två nya färger, haha..//Och HÄR kan ni hitta mitt schampoo och balsam. Bästa i världen verkligen! HÄR kan ni läsa mer om mina hårprodukter. Har förresten lagt i lite toning i mitt nya hår hos Emelie för ett tag sedan. Bilder kommer snart!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss