Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Äntligen hemma

Hej hörrni!! <3

Nu är jag äntligen hemma och tänkte skriva ett ordentligt inlägg för en gångs skull. Eller ja, ordentligt lär det ändå inte bli men lite längre kanske, haha. Jag har verkligen längtat efter sommar idag. Har kollat lite på utomlandsresor och drömt mig bort. Vill så gärna åka men tiden är så knapp just nu så det lär inte hända. Jag och bästis pratade om att åka kring min 20årsdag i maj och det hade varit SÅ underbart. Jag och F ska också iväg men det är inte förrän i augusti. Sen ska jag, mami och mormor mysa i Stockholm helgen innan just min födelsedag och även det ska bli så himla kul! Nu vill jag ha VÅR (eller ännu hellre sommar) och sol. Hatar vinterjackor, förkylningar och allt som har med minusgrader att göra. På onsdag har jag och Emelie iallafall bokat in en sushidate med massor av skitsnack och den 20e mars ska jag på bloggmys på Öland. Så lite smått har jag att se fram emot och längta efter! Nu i veckan kommer folk att kika på vår nuvarande lägenhet också så jag försöker ordna ihop lite tider när både jag och F är hemma då jag verkligen inte vill vara ensam med svansbebisarna + massor av främlingar. Jag kan ju bara säga lycka till med tanke på att vi alltid jobbar om varandra och inte ses mer än en kort stund på morgonen och en ännu kortare stund på kvällen typ, haha. 

Jag är fortfarande helt utan röst så idag har jag bara suttit med admin på jobbet. Tycker det är jättefrustrerande då jag verkligen, verkligen vill prata men inte kan. Och på tal om jobb så hade jag en jättekul fredag med jobbet. Har egentligen inte så mycket att skriva om det men det var roligt att dricka skumpa, åka limo och bara njuta av natten. Klev upp varannan timme hela den natten och drack typ tre liter vatten per gång allt för att inte vakna bakis dagen efter. Jag lyckade bra men hade däremot NOLL röst på morgonen. På lördagen mötte jag upp bästis och vi åt pizza för att sedan checka in på hotellet. Vi gick ut och fikade och sedan köpte vi med oss chips och choklad och fortsatte tjejsnacket på hotellrummet. Vi däckade någon gång efter midnatt och dagen efter åkte vi till Arlanda tillsammans där vi tog var sitt flyg. Det var en så konstig känsla att inte åka med henne ”hem” till Umeå utan åka till Göteborg istället. Har nog fortfarande inte riktigt vant mig vid att jag faktiskt bor här nu. Jag hatar verkligen att vara så långt bort från nära och kära och det tar verkligen på energin att inte bara kunna mötas upp spontant för en PW till solariet eller en snabb fika tillsammans. Jag och min bästis har gått i skolan tillsammans, varit kära i samma kille, jobbat tillsammans och under dom flesta perioderna umgåtts varje dag och fikat varje kväll (kan inte förstå hur vi inte kan vara smällfeta, haha?!). Tror inte att någon kan ana hur tighta vi är och jag vet inte vad jag hade gjort utan henne. Världens bästa!

Annars hade jag typ tänkt trycka i mig några halstabletter och sova på soffan tills F kommer hem. Då väntar solarieöarna på mig och jag tänkte även kötta lite rumpa på gymmet. Ska försöka komma i säng före midnatt så att min röst blir ännu lite bättre till imorgon. Sen så skulle jag uppskatta att lägga in mig själv på spa men har typ insett att det är omöjligt för mig att känna mig fräsch i detta väder ändå. Hade velat färga utväxten, spraytana mig ordentligt, gå på pedikyr och bara köra en makeover från topp till tå. Säger återigen att jag vill ha SOMMAR. Tänk att bara kliva upp och dra på sig ett linne och shorts + ett par vita converse. Nu ska jag sluta gnälla, haha.

Har inte fotat alls då jag haft så mycket annat att tänka på men här kommer några bilder iallafall. Klänningen från nelly.com var jag sååå nöjd med och den satt perfekt i fredags (den var lite svår att få av och på bara då den satt så tight men jag fick bra hjälp med det, haha). Jag är verkligen en sådan där person som alltid planerar att ta något med färg men det slutar med att jag väljer någon variant av den lilla svarta ändå. Önskar er en superfin kväll! Ni är bäst och tack för att ni kikar in här trots min kassa uppdatering. Kram!

Annons

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss