Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Friday, friday

Hej fina!

Hur mår ni?! Jag sitter och räknar ner timmarna tills F kommer och hämtar upp mig och sen är det dags för middag och bio. Fy tusan vad jag har längtat efter lite tid på tu man hand, bara vara vi, prata, mysa och skratta. Jag har iiiingen aning om vilken film vi ska se än och det kan hända att vi lika gärna skippar det och bara tar en lång middag istället. Vi får se hur mycket vi har att prata om, haha 😉

Annars har jag verkligen haft FULLT UPP men känner ändå att jag börjar få lite ordning på saker och ting nu och utöver det har jag massor med fikadater inbokade och massor med roligt som kommer hända framöver. Februari har verkligen varit en riktigt skitmånad för mig så jag håller tummarna för att mars blir bättre. Har svårt att tro att det inte skulle bli det med tanke på att både F och Zelda fyller år den 2a mars, flyttlasset går officiellt den 4e mars och sen kan det bara gå framåt. 

Önskar er en jättefin fredagkväll! Och i helgen kommer massor med nya inlägg då jag är ledig heeeela helgen medan F jobbar. Stor kram!

Ni vet när man börjar inse att man solar lite för mycket? Haha, det gjorde jag nu..// Och igår hade vi tacosmys hemma. Så gott!

Och i förrgår fikade jag med älskade Emelie, var verkligen välbehövligt// Världens bästa <3

Fick hem min The healthy box igår också! Är lika nöjd som vanligt. Ni kan beställa en egen HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss