Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

I´m back

Hej vänner!

Alltså nu är jag fan tillbaka med bloggandet! Har så mycket ny energi och inspiration! Och vänta bara tills jag har flyttat, då jäklar kommer allt kännas perfekt och på plats så massor med inredning och bättre helhetsbilder på allt och ingenting kommer då. På torsdag får vi nycklarna så tycker ni att min blogg börjar bli tråkig så ber jag er att hålla ut liiiite till. 

Kom nyss hem från salongen och älskade Emelie och jag har fått nya, fina fransar igen. Är så nöjd! Emelie har verkligen kommit att bli en av mina närmsta vänner och jag är så tacksam över att vi träffats. Vi förstår varandra så bra, har samma stil och smak och kan prata om ALLT. Vi har haft rätt lika uppväxt och har båda haft långa förhållanden så det finns en hel del tankar och åsikter som vi delar och förstår varandra på. Hon sprudlar alltid med så mycket energi och jag känner alltid lyckorus när vi har umgåtts. Jag är så tacksam! Sen att hon är världens bästa frisör och fransteknolog gör ju inte saken värre, haha. Och snart ska hon börja göra ögonbryn också! Hur coolt?! Mer information kommer längre fram. 

Annars så ska jag strax tvätta bort sminket (ni vet när man känner att det typ kliar i ansiktet av foundationen? Usch, haha..) och sen börja packa och städa. Det är denna helg allt hänger på och efter det måste vi vara klara. Ikväll ska vi sola och träna och om jag har tur så kanske F bjuder med mig på bio IGEN. Igår hade vi en urmysig kväll med trerätters (inte världens glammigaste men förrätt, huvudrätt och efterrätt hade vi fasiken), bio och mys. Min älskade, älskade man hade dessutom hittat mina Michael Kors-örhängen som jag trånat efter SÅ länge så snacka om en totalt lyckad fredag! Nu är han på jobbet men när han kommer hem ska jag pussa på honom lite extra bara för att han alltid är så snäll med mig. 

Världens bästa man. Är så tacksam och lyckligt lottad så vet knappt var jag ska vägen. Tack för allt <3

Efterrätten och förrätten! Alltså vi var SÅ hungriga när vi kom dit så vi ba ”Vi måste ha nachostallrik till förrätt” och det stod också att den var ”lämpad för TVÅ personer” men jag skulle snarare säga att den var lämpad för typ TIO personer. Vi åt tills vi var proppmätta så när min sallad väl kom ut så höll jag på att spy, haha. Men allt gick ner iallafall och vi rullade därifrån sen.

Och hur fina är dom inte?! Har velat ha dom så länge men dom är alltid slutsålda. Äntligen MINA! 899:- på NK här i Göteborg.

Springer runt i en riktigt slapp outfit idag. Min gråmelerade tröja är från BIKBOK och byxorna är dom skönaste som finns och är från Gina Tricot (dom är helt nya så finns fortfarande i butik i grått och svart HÄR!)

Köpte med mig denna hem idag också. Jag gör seriöst slut på en varannan vecka. Jag älskade deras body butter förut men har verkligen fallit för dom ”vanliga” krämerna då dom återfuktar bra men inte är lika klibbiga och lägger sig som ett lager. Finns HÄR. Och naglarna har Effi gjort!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss