Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Mina favoritdofter

Jag är verkligen en parfym-människa och har huuur många dofter som helst hemma. Jag älskar fruktig, sött och fräscht men är även rätt svag för sötsliskiga lukter i vissa fall (tyvärr, haha). Mina favoriter när det kommer till parfymer är Britney Spears, Paris Hilton och Viktor&Rolf men jag har en hel del andra också som jag känner för att använda lite då och då. Förr så hade jag alltid, alltid samma doft men på senaste har jag ändå börjat våga blanda lite och testa nytt. Det blir mycket roligare så! Vad använder ni för parfym och har ni någon signaturdoft?

Tänkte iallafall visa mina sex absoluta favvisar som jag har här hemma! 

Denna är helt underbar! Den är lagomt söt men ändå lite ”mystisk”. Finns HÄR// Och denna vill jag inte ens prata om, haha. Det var bästis som hade den först och jag var bara tvungen att köpa den efter att ha känt hur otroligt gott den luktade på henne. Finns på Kicks och jag köpte min för typ 795:-

Denna har jag redan visat och den är mitt senaste tillskott i samlingen. Jag är HELT kär och använder den dagligen. Kostade strax under 1000:- men enligt mig var det SÅ värt det. Helt magisk// Tycker om den här supermycket! Använde den mer när jag var yngre men fortfarande en stark favvo. Finns HÄR

Jag har sagt det förr men säger det igen! När man har denna så STANNAR folk en på stan och frågar vad man har för parfym. Den + persikamisten från The Body Shop var min signaturdoft hur länge som helst innan jag började blanda lite mer. Finns HÄR.//Denna har jag haft sen jag gick i högstadiet (inte just denna flaska men, haha). Lite för söt men helt i min smak! Finns HÄR

Sen så är det såklart underbart när en kille luktar gott också! Jag och bästis pratade om detta och båda höll med om att det är så gott när en kille luktar liiiite för mycket så att man känner lukten när han går förbi en (om han har en god parfym såklart, haha). Vad tycker ni?! Min absoluta favorit på killar är The Code – Armani. Det är Fs signaturdoft och jag är helt galen i den. Kan inte sluta lukta på honom, haha. Kommer ihåg när jag hittade denna och ba ”HAN MÅSTE HA DEN” och jag förstår varför den är så populär. Nu har han haft den i två år tror jag och använder knappt någon annan! Sen så älskar jag Viktor & Rolfs – Spicebomb. Den är annorlunda men ändå manlig och lite ”spännande”. Och två andra stora favvisar är Ralph Laurens – Polo Red och Polo Blue. Två riktiga klassiker men dom funkar på alla killar tycker jag då dom är så pass ”vanliga”. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss