Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sista söndagen i denna lägenhet

Ja, precis som rubriken säger så är det ju faktiskt vår absolut sista söndag i denna lägenhet. Känns helt knäppt! Jag kommer ihåg när vi precis hade kommit till Göteborg. Efter en vecka fick vi en lägenhet i tredje hand (haha) via min instagram och det var faktiskt Helene och hennes sambo som hjälpte oss. Tänk att hon har blivit en av mina närmsta vänner idag och att vi snart är grannar?! Det hade man inte kunnat tro då. Det är helt sjukt hur livet för ihop en egentligen! Sen flyttade vi i början av maj till vårt första förstahandskontrakt, denna megastora trea i Göteborgs förort och nu 10 månader senare så bär det av mot vår nya, fina lägenhet, fem minuter från Nordstan där vi nog kommer bo flera, flera år. Idag ska jag bara packa heeeeela dagen och hoppas på att bli klar med allt. Detta är faktiskt första gången jag inte känner flyttstress men den kanske kommer om någon dag, haha. Hoppas inte det iallafall!

Igår var vi bara hemma och gjorde middag ihop och gosade framför tvn. F somnade i mitt knä typ direkt så jag satt själv och tryckte i mig godis och skrollade igenom instagram. Sen väckte jag honom efter några timmar och frågade om han ville följa med och träna och sola och det ville han (inte så otippat kanske) inte alls göra så vi flyttade oss till sängen och somnade om där istället. Förstår dock att han är trött med tanke på hur mycket han jobbat nu på senaste! Annars hann vi faktiskt planera lite angående vår nya bil igår också och kom överens om hur vi skulle göra med allt. Det kändes skönt att få klarhet i det också! Så om någon månad så flyttar det in en vit Nissan Quashqai till oss. Som jag längtar!! 

Sen så har jag bokat in en hel tjejhelg med drinkar och utgång med fina Emelie den andra helgen i mars och helgen ytterligare efter det så ska Helén (inte min blivande granne Helene utan min andra vän Helén, haha) komma till nya lägenheten, snacka skit och äta frukt och choklad. Så nu känner jag att jag är uppbokad ett tag framöver och det känns också jättekul! Mars blir nog en bra månad till sist ändå. <3

Sen har jag en fråga till er! Jag har ingen aning om någon av er har erfarenhet av detta men ni brukar ju verkligen ha koll på ALLT och vara som ett levande google (fast miljarder gånger bättre) så jag chansar. Jag åt primolut nor (piller som skjuter fram mensen) för ett tag sedan och jag har fortfarande inte fått tillbaka min mens trots att det stod att den ska komma efter 2-3 dagar. På det har jag dessutom fortfarande världens menstuttar (ni vet när dom är sådär galet ömma och stora) och har dessutom fått svullen mage allra längst. Det är alltså inte som en vanlig ”magsvullnad” utan ligger längst ner på magen där jag aldrig någonsin tidigare ens trott att man kan bli svullen. Har ni någon koll på detta!? Om den inte kommer om ytterligare någon vecka så får jag nog kolla upp det men tänkte om någon har upplevt något liknande eller så och har lite tips eller lugnande ord, haha. 

Min älskade lilla bebis <3 // Och igår kom F verkligen igång i köket, haha. "Vi måste ha fetaost i salladen och sen ska vi ha broccolin och champinjonerna i ugnen tillsammans med potatisen". Det är alltid lika kul att slänga ihop middag tillsammans men det händer inte allt för ofta tyvärr!

Och sen åt vi framför TVn i soffan. Det är typ det bästa som finns tycker jag!// Och Zelda ska alltid pussas (kolla hur besatt hon ser ut) men ingen i hennes omgivning brukar uppskatta det då hon har extremt dålig andedräkt, haha. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss