Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Besked, besked, besked

Det är så mycket som händer nu! Helt galet! Efter jobbet ska jag skriva avtal för nya bilen (wiiihoo) och sen får vi nycklarna den första april! F har hämtat ut lite nya möbler idag under dagen och igår fick vi ett helt sjukt besked.. Är stressad, glad, lite rädd och kan knappt sätta ord på det. Och på torsdag får vi lägenhetsnycklarna i handen! Sen så kommer det ett par och köper vår kyl och frys i veckan och någon dag efter det så kommer några som ska kolla på gamla lägenheten. Gamla bilen ska fixas och säljas och lite senare idag ska jag gå en sväng på stan, handla lite nödvändigheter och unna mig en stoooor chai latte innan det är dags att åka hem och fortsätta packa och fixa. Vill bara att allt ska komma iordning någon gång innan stressen äter upp mig, haha usch.. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss