Gabriella Joss Gabriella Joss
Inredning

HOME

Vår lägenhet börjar sakta men säkert likna ett hem men det är fortfarande SÅ mycket kvar. Jag försöker verkligen att inte pusha det då jag tycker att det kan bli lite stelt och tråkigt när man ”tvingar fram” inredningen. Jag gillar att hitta speciella detaljer och det kan enligt mig ta flera år att få till det perfekt. Allt som är fint finns inte ute i butik precis just nu och man får därför samla på sig lite smått med tidens gång. Grunden är iallafall på plats förutom att vi har fortfarande inte hittat någon form av TV-bänk som passar där vi har tvn. Men det hoppas jag på att hitta snart. Just nu så står vårt PS4 och allt annat rakt på golvet och det ser ju inte sådär jääättesnyggt ut. Får påminna mig själv om att vi inte ens har bott här i en månad ännu!

På min inköpslista just nu står dessa saker överst:

En matta till hallen och en som ska ligga under soffan – Vill verkligen hitta en perfekt ryamatta med KORTA hår (långa blir så äckliga snabbt då dom inte går att dammsuga lika bra). Den i hallen har jag iiiingen aning om, men något beiget eller ljusbrunt tror jag hade passat bra där.

Ett nytt soffbord – Det vi har nu har hängt med enda från Umeå och är jättekantstött och förstört. Det får dock stå kvar ett tag till då jag fortfarande är på jakt efter ett som känns helt rätt. 

Nya kastruller och stekpannor – Har redan kollat ut exakt vilka jag vill ha på Åhléns och ska nu invänta någon rabattkupong därifrån (brukar alltid få en i slutet av månaden, haha) så att jag får tre för två då dom är rätt dyra och kostar strax under 1000-lappen per styck. Har dock lärt mig att det är dom dyra som håller bäst då vi fått byta ut alla från IKEA typ efter några månader medan dom dyrare har varit med under något år nu.

Taklampa till vardagsrummet – Tror jag ska köra på en enkel vit eller beige med rätt stor skärm, men vi får se hur det slutar. 

Kandelaber – Vill ha en hög och fin! I silver helst tror jag. Vet dock inte var jag ska ha den men har iallafall bestämt mig för att vi ändå måste ha en bara för att det är bland det finaste som finns. Och så mysigt på hösten och vintern. 

Sen är det säkert tiomiljarder andra saker vi behöver också men det är dessa jag är på jakt efter just nu. Har inte alls haft tid att kolla på inredning men ska försöka göra det nu när alla vårkollektioner kommer ut i butikerna. Brukar finnas mycket fint! Många undrar var jag köper allt och det är verkligen SÅ blandat. Köper mycket på IKEA (såklart, haha), Chilli, LagerhausEllos och H&M Home och annars så gillar jag att hitta mysiga, fina inredningsbutiker med små detaljer som ligger i någon bortglömd gränd i något hörn. Det är oftast där dom har det där lilla extra. Sen gillar jag Royal Design och Indiska som har så extremt mycket fina detaljer så det är inte klokt! Var handlar ni er inredning?

Denna fina lykta med ljus fick jag av Emelie i julklapp. Hur fin!? Står perfekt i en av våra jättebreda fönsterkarmar. Något jag verkligen älskar med lägenheten är att fönstrena är helt enorma vilket är perfekt för mig som vill få in så mycket ljus som möjligt.

Köksbordet var jag ju redo att slänga ut men så fel jag hade! Det passade jättebra i nya lägenheten och ett runt bord som jag tänkte köpa istället för detta hade aldrig fått plats så som vi bor idag (förra lägenheten var ju dubbelt så stor). 

Dom silvriga lyktorna älskar jag! Så enkla men ändå speciella. Och den i betong fick jag av min mamma för rätt längesedan. Den är egentligen till för stearinljus men funkade med ett större ljus också. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish