Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vårkänslor

Hej fina ni!

Hur mår ni? Jag är hemma idag. Spydde massor igår morse och mådde otroligt illa och idag är jag helt slut och ligger i soffan med ett stort glas vatten framför mig. Var hos läkaren imorse, fick tabletter mot illamående utskrivna och imorgon väntar jobbet igen och jag längtar faktiskt dit massor. 

Annars så har F tagit hand om mig, köpt hem massor med frukt och jag fick också hem ännu en bukett tulpaner och denna gång fick dom stå på vardagsrumsbordet. Får så himla mycket vårkänslor av färska blommor och särskilt av just tulpaner. Såg att det fanns massor med påskliljor på ICA nu när jag var där för ett par dagar sedan så det ska självklart också inhandlas i slutet av veckan. Känns så himla tråkigt att inte ha familjen nära under påsken. Nu firar ju inte vi påsk på något särskilt vis men brukar ändå alltid samlas hemma hos mina föräldrar, äta påskmat, dricka påskmust, prata och bara må. Brukar ni fira påsk? Och vad brukar ni göra isåfall? är ledig den helgen medan jag jobbar men något kul kommer vi säkert att hitta på ändå. Sen så fick jag veta igår att jag får besök från en fin vän från Umeå om bara någon vecka så nu har jag återigen något superkul att se fram emot! 

Såhär har jag spenderat min förmiddag. Framför Masterchef-repriser med några tjejtidningar + vatten, juice, apelsiner, äpplen och vindruvor. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish