Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej vänner och godmorgon!

Igår blev jag SÅ sugen på sushi mot kvällen så det fick bli middagen. Efter det så däckade jag i soffan och tänkte vila en liten stund men det slutade med att jag somnade (och då var klockan typ 18.00, haha). När jag vaknade och kollade på mobilen så var klockan strax innan midnatt och F hade burit mig till sängen. Vaknade strax innan åtta igen imorse och kunde inte somna om så har sedan dess bara svarat på lite mail och tänkte snart försöka få i mig frukost. Annars ska jag bara vila hela dagen och i eftermiddag så ska jag på ansiktsbehandling hos Life Long Clinic. Senast jag var där var i november så ska bli skönt att få bli lite ompysslad igen. 

Har velat lite fram och tillbaka angående imorgon då jag är inbjuden på ett event hos Jollyroom med några andra blogg-mammor och har kommit fram till att jag ska orka mig iväg iallafall. Jag är osäker på vad man får göra och inte under en sjukskrivning men har förstått att det är okej att göra allt som höjer livskvalitén och allt som man orkar med och så länge jag fortsätter vila, får dropp och äter medicin + vilar lite till så är det nog okej att äta frukost med några fina tjejer och deras barn! Eventet varar bara i en och en halv timme och det enda vi ska göra är just att äta frukost ihop och prata lite. 

Det var förresten någon som kommenterade att jag måste sluta tycka synd om mig själv och att det finns folk som har det värre än mig och SJÄLVKLART så finns det folk som har det miljarder gånger värre än jag. Jag har aldrig ens sagt att jag har det dåligt utan förklarar bara mitt mående då jag vet att ni som läser min blogg läser just för att ni har ett intresse av hur jag mår och vad jag gör. Men jag mår otroligt dåligt, ja. Min graviditet hittils har inte varit en dans på rosor och jag har mått mycket sämre än vad jag trodde att jag skulle göra. Jag har även dåliga värden och är extremt svag i kroppen + konstant illamående och spyr massor. Jag har testat ALLT. Åksjuke-armband, tre olika receptbelagda mediciner som jag fått av min läkare, småäta konstant, dricka svag saft, ta powernaps. Alltså verkligen ALLT men det har inte blivit bättre. Oavsett vad man skriver så finns det någon som klagar och om jag skulle välja att inte nämna alls att jag spyr 20 gånger per dag och mår illa så skulle någon förmodligen skriva: ”Varför är du sjukskriven om du inte ens mår dåligt?”. Tänk på att jag inte nämner allt i bloggen men om ni vill veta hur många gånger jag spydde igår före/efter alla gånger jag åt något så kan jag nog räkna gångerna till iallafall 15-20 gånger. Detta gör i sin tur att jag blir uttorkad och svag i kroppen då jag knappt behåller något i mig och det är också därför jag behöver vara hemma och vila. Jag har även konstant yrsel och frossa, hjärtklappning och är svimfärdig efter för lång stund av aktivitet. Detta är också effekter av att jag just inte kan behålla mat. Nu blev det jättenegativt här inne och detta är även sista gången jag kommer skriva i ett inlägg hur mycket jag har spytt och mått dåligt då det inte är det roligaste att läsa om för er men ville bara berätta det så att ni vet iallafall. Så bara för att jag inte alltid nämner det betyder det inte att det inte har hänt. 

Och till något roligare! Igår fick vi bekräftat att vi kommer att vara med i GRAVID VECKA FÖR VECKA. Så ni kommer att kunna följa mig, F och bebismagen där från och med (ungefär) vecka 20. Ska bli så roligt att få dela graviditeten med er lite närmre och ska också bli kul att lära känna er lite bättre (och att ni får se mig ordentligt såklart). Är väääldigt nervös men hoppas verkligen att det ska gå bra. Så hoppas ni vill följa oss även där! 

Önskar er allihop en jättefin dag så hörs vi lite mer senare! Kramis!

Gårdagens lunch fick bli pannkakor. F som har feber gjorde vääärldens godaste pannkisar. Han är verkligen duktig på det! Idag mår han lite bättre iallafall så hoppas han blir frisk till i helgen när han ska jobba massor. 

Och detta är dagsformen! Magen har faktiskt ”åkt in” igen så ser inte minsta gravid ut trots att jag går in i vecka 16 på måndag// Middagen igår! Tog bara sex bitar för mer än så får jag inte ner just nu. Så gott!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish