Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Trött lördagsmorgon

Godmorgon fina ni!

Är uppe med tuppen idag då jag som vanligt inte kan låta bli att kliva upp när F åker till jobbet tidigt. Vi åt frukost tillsammans, myste lite i soffan framför en bra film och för inte så längesedan försvann han genom ytterdörren. Är så himla känslig nu och vill verkligen inte vara ensam så känns jobbigt att inte ha honom hemma men det får gå! 

Igår klickade vi hem en bärsele från Babybjörn och en bilbarnstol från STOKKE så nu är ännu två saker avbockade från listan. Tidigare har vi ju beställt hem två babynests, en babysitter och spjälsäng (bägge från STOKKE) och lite annat smått och gott. Så nu tror jag ändå att vi har alla stora saker utom just vagnen. Inget av paketen har landat i brevlådan ännu men när dom kommer så ska det bli skönt att börja packa upp allt och göra fint hemma. Och även visa er bilder såklart! Vi är ju ute i väldigt god tid men det är så jag är som person. Kan inte slappna av förrän allt är på plats och allt känns bra. Om jag väntar med allt så sitter jag bara och stressar upp mig över det och kan inte njuta minsta lilla. Alla är vi olika och det är det som fungerar bäst för oss!

Vagndjungeln är fortfarande inte den lättaste att ta sig igenom och vi ska testköra ett par gånger till innan vi bestämmer oss för något. Men det står mellan en Emmaljunga, Bugaboo eller STOKKE. Har verkligen fått upp ögonen för just STOKKE då dom har så himla mycket fint och kvalitativt. Jag vet inte varför men av någon anledning känns det bra att köpa lite dyrare just när det kommer till bebisens saker. Låter töntigt men det känns en aning tryggare på alla vis. Så är tacksam att vi har möjligheten att göra det.

Sen har jag också kvar min eeeeviga oro att det är något fel med bebis i magen. Att den har dött eller att den mår dåligt. Jag vet inte varför men det är tankar som har förföljt mig genom hela graviditeten. Mycket också för att min mage är SÅ platt och man knappt ser att jag är preggo. Det har gått lite upp och ner och visa dagar syns det jättemycket medan det andra dagar inte ens skulle gå att misstänka. På kvällarna är magen också oftast större än på morgonen. Men ja, orolig är jag hela tiden. Ska boka in ett extra ultraljud tror jag faktiskt bara för min egen skull. F tycker också att det är så mysigt att få se bebisen (vi har ju redan fått tjuvkika två gånger) så det skadar ju aldrig. 

Idag ska jag bara sova och njuta av ledigheten. Blir inte mycket gjort och det är precis så det ska vara en lördag som denna. Kram på er och ha en fin dag!

Och lite fint till bebis fick vi med oss igår också. Denna gång från Lindex (eller ja, vi köpte lite från Newbie också men det kommer i ett annat inlägg)! 

Sen är jag sugen på sååå konstiga saker hela tiden. Igår var jag helt inställd på att äta makaroner som såg ut som snäckor med ärtor, majskolv och sås på soltorkade tomater. Det var det ENDA jag ville ha. Alltså jag vet inte vad som är konstigast, haha. Själva kombinationen eller känslan av att det är det enda jag vill äta. Som i början när jag bara ville äta snabbmakaroner med hamburgerdressing och ketchup..//Och sen drog jag med F för att äta lite Frozen youghurt. Det fick bli vårt fredagsmys!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish