Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon!

Hej fina!

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det så enormt mycket bättre än igår. Var helt död verkligen! Snorade, lätt feber och detta var liksom på toppen av hur jag redan mår. Är fortfarande snorig idag men går mot det bättre iallafall, tur det!

F jobbar även idag och för mig blir det en lugn dag framför TVn med gottis. Ska ta en lååång dusch också och bara ta hand om mig själv och även hinna med en ordentlig promenad med hundarna. Jag vill så gärna komma iväg och träna men känner mig så himla svag i kroppen så vet inte om jag skulle klara det. Kanske gå på löpbandet en stund eller vad som helst! Allt är bättre än ingenting. Ska känna efter igen lite senare idag hur det blir. 

Annars sitter jag i husdrömmar. Vill ha ett mysigt, inte allt för stort hus vid havet med rätt långt till närmsta granne. Är så leds på dessa jäkla grannar som vi har! En borrar och bankar så att det låter som om dom står i vårt sovrum, blir helt tokig! Och det hade ju varit en sak om det pågick under en kortare stund men när det händer varje dag i flera timmar blir man ju galen. Och man kan ju inte direkt göra så mycket heller med tanke på att klockan är innan 20.00. Tycker det är konstigt att det inte verkar störa någon annan utom oss. Men jobbigt är det iallafall, usch! I vårt förra hus hade vi faktiskt inga jobbiga grannar alls men sedan vi flyttade hit har det kryllat av dom. Men man kan inte ha tur med allt! Tror att jag är lite i en livskris just nu i allmänhet. Funderar mycket på vad jag vill och hur jag vill ha det. Vad jag vill hålla på med i framtiden och var jag vill bo. Jag vet att jag är jätteung men har sådan panik över framtiden trots att jag alltid försöker njuta av nuet! Det slog mig att jag inte har någon exakt aning om vad jag vill göra eller jobba med när jag blir ”stor”. F har ju tydliga målbilder över vad han vill göra rent karriärsmässigt och även jag har alltid haft det fram tills.. nu? Jag pendlar mellan allt från att öppna en egen skönhetssalong till att gå någon utbildning till att öppna en webshop. Men inget känns helt rätt! Jag hoppas jag kommer på något jag faktiskt vill hålla på med under mammaledigheten så att jag kan förverkliga dom drömmarna sedan. Ibland måste man släppa kontroll-tyglarna lite och slappna av men jag har som ni kanske redan vet väldigt svårt för det. Hur det än blir så blir det nog bra till sist!

Och för att byta ämne till något roligare! Vet ni vad jag har blivit helt beroende av på senaste tiden!? Svartvinbärssaft! Kan dricka hur mycket som helst, haha. Helt med ett sugrör och isbitar i, såå gott! Levde på det igår nästan. Och jag som inte ens brukar gilla saft i vanliga fall. 

Lite senare idag kommer det upp lite alla möjliga inlägg! Så kika in om ni vill läsa. Annars så vill jag påminna alla att skriva på HÄR om ni inte redan har gjort det. Det tar mindre än en minut och du hjälper till att rädda liv!

Mitt nya beroende! Sååå gott// Och salta kex med paprikasmak är också en favorit och hjälper smått mot illamåendet (ibland). 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish