Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tio saker ni kanske inte visste om mig

– Jag är extremd höjdrädd. Kan inte ens gå i en trappa utan att få svindel. Detta är något jag inte visste förrän jag gick i gymnasiet när jag tvingades klättra ner för en stege, haha. 

– Jag hatar plastmattor och skulle aldrig kunna bo i en lägenhet med just.. plastmatta. Vet inte varför men det är det gräsligaste jag vet. 

– Jag har inga bristningar på kroppen förutom en på insidan av varje lår som bara syns om jag drar ut huden med fingrarna. Men vi får väl se om jag får några fler nu under graviditeten, haha.

– Jag har hoppat upp en klass och tog studenten med dom som gick ut 2013 istället för det året jag ”borde” som var 2014. Gick alltså med dom som är födda 1994 trots att jag är född 1995. 

– Om jag inte använder läppglans på ett par dagar så får jag jättetorra läppar för att jag är van att alltid ha något på dom och har använt just läppglans sen jag gick i mellanstadiet (det var det enda sminket jag fick ha på den tiden för min mami, haha).

– Jag älskar vit inredning men har på senare tid även fallit mycket för beige, ljusbrunt och grått i olika nyanser. Blir lite mer personligt och mysigt. 

– Mina favoritbloggar att läsa har alltid varit mammabloggar och gravidbloggar. Eller bloggar som är inriktade på familjeliv i överlag. 

– Jag tycker det är jättejobbigt att vara med på bild och gruvar mig jättemycket för att vara med i gravid vecka för vecka. Men nu jävlar ska jag övervinna mina rädslor!

– Ibland tror jag att jag har inbillat mig att jag är gravid och bara hittat på allt själv i mitt egna huvud. Jag varken känner eller ser bebben och det gör det så overkligt. Frågar F säkert minst en gång per dag: ”Är jag verkligen gravid!?”, haha.

– Frukt och juice är mina största laster när det kommer till mat (och chips men ändå inte lika mycket) och jag vet inte hur mycket pengar vi lägger på det månad efter månad. 

Mina två älsklingar. Frukt och läppglans, haha. Läppglanset hittar ni för övrigt HÄR för en rätt billig peng. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish