Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej vänner!

Har ni haft en skön måndag hittils? Jag har sovit, spytt lite, sovit lite till, ätit god frukost, spytt lite och sen orkade jag faktiskt hänga på F till gymmet. Satt mest och kollade på när han lyfte vikter men tog en lätt promenad på löpbandet i typ tio minuter. Var skönt att röra lite på benen när dom mestandels ligger i soffan dessa dagar. Nu har mannen iallafall precis åkt till jobbet och jag blir själv här hemma till sent ikväll, men det gör mig inget! Ska tvätta och vika tvätt, göra iordning lite smått här hemma. Sådant där som har behövts göra ett tag men inte blivit gjort. Annars ska jag fortsätta vila. Har börjat acceptera att det är okej att vila och inte göra något och att det är det som jag ska göra just nu. Har alltid sådan hög press på mig själv och brukar bli stressad när jag slappnar av och inte gör något för minsta lilla stund men nu har jag faktiskt börjat lära mig att njuta av att bara kolla på TV och mysa med hundarna utan att känna mig lat. Och känner jag mig lat så kollar jag på papprena läkaren har skrivit där det står att jag ska just.. VILA. Så det känns så bra!

Sen går vi in i en ny vecka idag med bebis också och ett inlägg om det kommer upp lite senare idag. Har varit så orolig att bebis inte mår bra så idag ringde jag till min barnmorska och fick en tid inbokad redan imorgon för att lyssna på den lillas hjärta. Så mysigt! F längtar också massor. Håller alla tummar och tår för att allt står rätt till i magen och att allt är okej. Men det tror jag nog innerst inne att det är. Vill bara vara säker. Och låter allt bra imorgon så kan jag nog slappna av fram till RUL iallafall. Det är inte allt för länge kvar dit. 

Igår hade jag en riktig ”ta hand om mig själv-stund”. Duschade läääänge, skrubbade mig, smörjde in mig osv. Denna peeling från NAOBAY som jag fick i senaste Glossybox är kanonbra! HÄR kan ni förresten se mitt inlägg om den senaste boxen.

Sen gjorde jag en enkel tomatsås med stora, vita bönor till lunch och till middag blev det återigen sushi, haha. Kan inte få nog! I denna har jag iallafall bara stora vita bönor som jag stekt i olivolja med salt, peppar, oregano och basilika och sen har jag hällt över krossade tomater och lagt i lite flytande honung. Inte alls mycket utan mest för att få bort den där beska smaken i krossade tomaterna. Hade couscous till =)

Hann ta en liten bild på gymmet imorse också. Ser ut som om jag springer men det gjorde jag verkligen inte, haha.

Och igår strax innan affären stängde blev jag DÖSUGEN på varm choklad med grädde, kanel och jordgubbe. Så F fick sätta sig i bilen och åka och handla. Mums så gott det var!

Och mitt just nu största craving förutom sushi är svartavinbärssaft. Hinkar hur många kannor som helst varje dag. Sååå gott! Sen är jag jättesugen på lakrits/hallon-godis men det har jag inte hunnit inhandla än.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish