Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Ansiktsbehandling hos Life Long Clinic

Förra torsdgen blev jag återigen ompysslad av allra bästa Jennifer på Life Long Clinic. Jag var riktigt spänd, trött och stressad när jag kom dit men fick slappna av ordentligt i behandlingsstolen och njuta i över en och en halv timme. Min hy har ju inte varit den bästa sedan jag blev gravid och jag kör på allt från peelings, skrubb och masker här hemma utan resultat. Att göra en rejäl djuprengöring och verkligen få ordning på hyn var därför verkligen välbehövligt och så skönt!

Behandlingen som jag fick heter Hollywood Combo och går att läsa mer om HÄR. Vi började mer en dubbelrengöring, peeling och hon använde även en ”borstapparat” för att verkligen få huden ren och fin, vilket den också blev! Därefter gjorde vi en portömning och satte sedan igång med Silkpeel-momentet (läs mer HÄR) där hon använde ett fuktserum följt av en fuktmask som jag fick ha på mig en stund och bara ligga och njuta. Håller nästan alltid på att somna för att det är så mysigt men Jennifer är så sprudlande och fantastiskt rolig att prata med så försöker alltid hålla mig vaken då det finns så mycket jag vill bolla tankar med henne kring. Efter masken så satte vi igång med Madonnabehandlingen som är min absoluta favorit. Dem går ut på att man slussar in bland annat en hög dos av fukt, grönt te, aloe vera, vitaminer och antioxidanter i huden med hjälp av 98% rent syre. Huden blir jättelugn och mår jättebra efteråt. Serum och kräm avslutade behandlingen och efter det kände jag mig så fräsch och fin! 

Längtar redan ihjäl mig tills nästa gång som faktiskt blir på min 20årsdag. Snacka om lyxigt att få inleda dagen med vårt RUL (och förhoppningsvis få veta könet på bebis) och sedan få en ansiktsbehandling. Så mysigt!

Bjuder på två superglammiga bilder där jag har ansiktsmasken på mig. Kan verkligen rekommendera alla att unna sig en behandling lite då och då. Det är så välbehövligt och man mår så bra efteråt!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish