Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ett sent morgon-inlägg

Hej fina ni!

Detta är ju såklart inte ett morgoninlägg men jag vaknade nyss för andra gången. Klev upp vid sex imorse, åt frukost med F och sedan åkte vi till gymmet (jag gick lite på löpbandet som vanligt, skönt). Efter det hämtade vi ut paket och gjorde sallad till lunch innan han drog iväg till jobbet. Jag mådde SKITdåligt så bestämde mig för att gå och lägga mig igen och sov ett par timmar från mitt på dagen fram tills nu. Så himla skönt! Mår fortfarande inte bra och sitter och hinkar i mig vatten och juice nu i omgångar. Ska gå ut med hundarna en snabbis, ta en lååång dusch, städa köket och sen förmodligen lägga mig och sova igen. 

Jag kommer att kika in här fler gånger under dagen i vilket fall som helst så vi hörs lite senare. Stor, stor kram och hoppas ni har en bättre onsdag än vad jag har. 

Dessa köpte vi igår och jag har redan druckit upp alla tre, haha. Men fick lite påfyllning idag! Loka Crush med jordgubbe är sååå god, kan verkligen rekommendera den.

Och denna skruvade F ihop igår. Nu känns det lite mer verkligt att vi ska få barn (eller ja, ändå inte). Finns HÄR och jag kommer skriva mer om den i ett eget inlägg.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish