Gabriella Joss Gabriella Joss
Inredning

Ljuskrona från Inwhite4you

Alltså jag är helt förälskad i vår nya ljuskrona från Inwhite4you. Gillar ni inredning och ljust och vitt så är det ett måste att kika in där! Helt fantastiska grejer! Just ljuskronan jag har fått hem kan ni hitta HÄR. Nu ska vi bara köpa lampor till den så kommer det att bli perfekt. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss