Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ännu ett månadsskifte

Godmorgon vänner!

Imorgon går vi in i MAJ! Jag känner att det nyss var julafton och har inte riktigt hängt med i svängarna, haha. Hur som så kommer min bästis hit imorgon från Umeå och blir kvar över helgen så det ska bli så himla mysigt. Vi kommer som vanligt mest fika och prata och mysa. Längtar ihjäl mig! Hon kommer på kvällen och innan det ska jag passa på att få lite ordning här hemma och jag ska även passa på att njuta ordentligt av sovmorgon ihop med F som äntligen är ledig. Han jobbar på så mycket är och är så duktig så ska nog dra med honom ut en sväng för att äta lunch på något mysigt café och även inhandla lite nya kläder till honom. Det är han så jäkla värd! Och han är dålig på att unna sig själv något så får ta tag i det känner jag. 

Idag mår jag fortfarande riktigt, riktigt dåligt och jag håller alla tummar jag har att jag ska få må iallafall lite bättre till imorgon. Orkar inte med detta mer! Det viktigaste är såklart att bebis mår bra men är sååå trött på detta nu. Och särskilt när vädret börjar bli bättre och jag blir så taggad på att faktiskt hitta på saker och komma ut. Nej usch!

Önskar er en helt underbar dag så hörs vi lite senare. Kram!

Min älsklingspizza slank också ner igår! Jag som verkligen spyr av tanken på ”vanlig” pizza kan få i mig en sådan här varje dag utan problem// Och såhär roliga är mina dagar just nu, haha. Benen i soffläge och massor med kuddar och filtar överallt. 

Alltså huuur gott!? Åt en halv melon av varje sort igår! Längtar så till sommaren då dom blir ännu godare. Kommer ihåg att vi brukade dela en melon i två halvor och ta med till stranden med var sin sked och bara äta rakt ur dom, haha.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss