Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Få snygga bryn hos Emelie!

I februari började Emelie med en ny behandling. Sleek brows! Alla ni som är missnöjda med formen på era bryn, eller vill ha tätare, fylligare eller kanske till och med inte har några alls borde läsa detta då det kan rädda er.

Sleek Brows är en metod som går ut på att  man trådar bort småhår, färgar för att hitta den formen man vill ha, sedan ”målar ”man strån med en väl beprövad skulturfärg och till sist sätter man extensions på de egna hårstråna. Behandlingen håller i 2-4 veckor beroende på hur man sköter det! Detta är alltså en NON-invasiv metod och är alltså inte tatuering. Behandlingen kommer ifrån London och det är bara ett fåtal salonger i Sverige som erbjuder denna metoden och Emelies salong är en av dom! Du kan alltså vakna upp med dom perfekta brynen som du kanske annars måste måla varje morgon! Tillsammans med fransförlängning behöver du ju bara vakna och klä på dig. Hade inte jag haft så täta och mörka bryn så hade jag absolut testat detta!

Just nu tar hon dessutom modellpris eftersom hon är ny på detta, så du får det för 400kr istället för 795kr som det kommer ligga på sen.

Ni kan boka tid via deras internetbokning som du når genom hemsidan studiotessochcompany.se eller ringa salongen på 0303-80190.

Ett av hennes första set! Hon är redan såå duktig! Så är det med allt hon tar sig an! Kommer ihåg när hon var ny med volymfransar men ändå gjorde dom med perfekt resultat. Bästa, bästa! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss