Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Knivset från Kitchentime.se + tävling

Tänkte visa er detta underbara knivset som landade i brevlådan för inte allt för längesedan. F har tjatat och tjatat och tjatat om nya knivar hur länge som helst nu så känns så skönt att äntligen ha ”riktiga” och ordentliga knivar hemma. Är så nöjd! Dom är inte bara riktigt snygga utan även riktigt, riktigt bra och sköna att använda! Dock är dom ju ordentligt vassa och jag som är van vid halvdåliga, slöa knivar är jääätteförsiktig när jag använder dom, haha. Dessa hittar ni HÄR och dom är som sagt från Kitchentime.

I samarbete med Kitchentime tänkte jag nu tävla ut ett likadant set med knivar till en av er! Det enda ni behöver göra är att kika in på Kitchentimes hemsida och spana in utbudet. Sedan lämna en kommentar på vilken som är din favoritprodukt ur deras sortiment samt din mailadress i kommentarsfältet i detta inlägg. Vinnaren dras på måndag! Lycka till! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss