Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Rastlösheten

Hej igen fina ni!

Jag har nog den tråkigaste dagen någonsin! Ser folk på instagram, facebook och bloggar preppa upp med good middag, efterrätt och skumpa och umgås med vänner och familj. Och här ligger jag och mår illa, tycker synd om mig själv och längtar efter att få må bra någon gång! Usch! F jobbar till rätt sent ikväll men efter det ska vi dra fram jordgubbar, smält choklad, naturchips och en bra film. Bara mysa och rå om varandra! Vill helst av allt ha honom hemma på heltid men någon måste ju gå till jobbet också, haha. 

Jag har underhållit mig själv med att duscha länge, ha på ansiktsmask och inpackning, noppa ögonbrynen och ja, ni vet allt sådant där som gör att man mår så himla mycket bättre! Hade inpackning i i flera timmar och håret blev helt glansigt och lent efteråt. Känns nästan som om jag har varit hos frisören! Inpackningen jag använder är även den från Maria Nila (ni som har följt mig ett tag vet att jag är kär i hennes produkter) och ni hittar den HÄR. Håret luktar sådär underbart av sockervadd och bubbelgum efteråt och det blir sådär lent och fräscht utan att tynga. Älskar den! Sen satt jag lääänge och kammade ut allt mitt hår (har så jäkla tjockt hår), la i massor med hårolja och torkade + lockade det. Nu behövs bara lite smink imorgon så är jag redo för en mysig dag på stan med lunch och lite shopping om mitt mående tillåter! Håller tummarna för det ialallafall. 

Annars har jag en riktig vecka av ompyssling på gång. På måndag ska jag få nya fina fransar och på tisdag så ska jag få snygga naglar igen. Välbehövligt!

Hoppas ni får en jättefin kväll med nära och kära! Ta hand om er och ta det lugnt med alkoholen! Kramis!

Dessa tre använde jag idag! Så himla skönt att få komma iordning lite och ta tag i sig själv. Ansiktsmasken finns HÄR (helt underbar!) och tangle teezern HÄR.//Och här är min lilla låda för värmeverktyg osv! Plattången finns HÄR (och är SÅ värd sina 2000:- alla dagar i veckan), hårtorken HÄR och håroljan (som även den doftar magiskt och återfuktar utan att flotta håret) HÄR

Och godsaker fick jag äta även idag! Men chokladkakan vågade jag bara ta en rad av. Den ska vi ha när F kommer hem, haha. 

Mitt läge just nu. Två veckor kvar av detta och sedan ska jag träffa en läkare igen och få min nya ”diagnos”// Och min hallon/blåbär-dricka dricks flitigt just nu! Från Brämhults och såå god. På bilden ser ni också lilla bebisens babysitter från Kopbarnvagn som vi fick hem nyligen av märket Stokke! Finns HÄR och jag kommer skriva ett eget inlägg om den lite längre fram så håll utkik!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss