Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

10 saker som jag älskar

Att få skrattanfall – Det händer inte allt för ofta men det är det bästa jag vet. Då blir jag lycklig och får världens kick. 

Att åka berg och dalbana – Nu får jag ju tyvärr inte göra det denna sommar eftersom att jag är gravid men annars är det bland det bästa jag vet. Jag är jävligt rädd av mig och drar mig helst från att göra det men tvingar mig själv och känner mig helt fri och samtidigt livrädd. 

Att vara jättesugen på någon maträtt – Och sedan äntligen få äta den! Det är bland det bästa som finns!

Att ha fullt med pengar på kontot – Jag är ju en shoppare av rang men när lönerna checkar in en gång i månaden så är ingen lyckligare än jag. Vet inte varför egentligen men blir så glad av möjligheterna till shopping och nöjen. 

Att köra hårt på gymmet – Och känslan efteråt! Jag tränar ju fortfarande nu när jag är preggo och kommer hålla i det hela graviditeten. Tränar dock inte lika hårt och längtar tills jag får komma igång igen när jag tryckt ut ongen, haha. 

Att åka bil – Har alltid älskat det. Ibland kan jag liksom fråga F om vi kan cruisa runt lite en lördagskväll. För mig är det frihet att dra ner rutan, dunka hög musik och åka långt bort från allt. Särskilt på sommaren. 

Att sola – Helst på en varm strand eller klippa och ännu hellre utomlands eller en riktigt varm svensk sommardag. Annars gillar jag solariet lite för mycket också. 

Att nå sina mål – Jag når alltid mina mål! Det är något jag ser till att göra och oavsett hur lång tid det tar så kommer jag dit till slut och kan klappa mig själv på axeln.

Att dricka vatten när man är törstig – Säger ju sig självt men det är en känsla jag alltid har ÄLSKAT! Särskilt iskallt vatten med ett par isbitar i. Bästa som finns!

Att springa tills man inte orkar mer – Jag älskar det mer än något! Så underbart! Att bara dra på sig sina snabbaste skor och springa allt man har på någon promenadstig. Tills det bara tar stopp. 

Tänkte faktiskt skriva att jag älskar mina fruktfat också men lät bli för jag vet att ni redan vet det, haha. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish