Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Gravid vecka för vecka

Nu är det äntligen uppe! ÅH FY TUSAN vad läskigt!! Hoppas ni gillar det och hoppas ni har överseende med att vi är huuur nervösa som helst. Ni får vara snälla så att vi vågar fortsätta! 😉 Tänkte filma lite på min födelsedag på måndag så får ni följa med på vårt RUL (tror inte kameran får följa med dit in men före och efter osv!). Sen så ska vi nog filma lite en och en också. Kramis på er!! =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss