Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon på er!

Hej fina ni!

När ni läser detta så är jag påväg till Stockholm för att möta upp min mami och mormor och fira min födelsedag. Vi ska bo på hotell och bara mysa. Egentligen fyller jag ju år på måndag men det blir en perfekt helg med mina favorittjejer. Och på måndag är det dags för RUL!! Vad jag längtar! Har liksom knappt tänkt på att jag fyller 20 den dagen utan tänker mer på att bebisen och att vi ska få se den igen, haha. Och efter det har jag en ansiktsbehandling inbokad och sedan får vi se var dagen tar oss. Det beror kanske lite på hur jag mår också. Och på tal om hur jag mår så ber jag till högre makter att jag slipper en spyfest på tåget och får må bra idag. Tycker det är så jobbigt och nästan lite skämmigt att låsa in sig på tågtoaletten och spy. Håller alla tummar jag har att jag får må BRA idag och även denna helg. 

Önskar er en toppenfredag! Kram!

Igår testade jag pärlcouscous för första gången till lunch. Var inte så jättegott men alltid kul att testa iallafall. Helt okej smak!

Och detta fick bli gårdagens klädsel! Dom enda brallorna jag kommer i just nu och jag blev inte alls förtjust i H&Ms gravidbyxor när jag testade dom (hade fått mycket tips att dom var bra) så jakten fortsätter på dom perfekta preggobyxorna!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish