Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Framme i Stockholm

Godmorgon på er!

Ligger fortfarande i sängen här på hotellet och tänkte slänga upp ett snabbt inlägg från mobilen innan jag gör mig iordning för dagen och HOTELLFRUKOST!

Vill börja med att tacka er för all positiv respons som vi fått på gravid vecka för vecka!! Alltså era kommentarer gör mig helt tårögd!! Ni är FÖR snälla, fina och helt underbara! Nu vill jag ännu mer gärna fortsätta filma och dela med mig av vad som händer till er på ett så pass nära plan. Innan var jag extremt osäker men nu känns det helt rätt!! Så TACK för det! Och ni ska veta vilken lättnad jag upplevde när ni sa så snälla saker efter att avsnittet kommit upp, hade varit orolig konstant sedan vi skickade in inlägget, haha. Kommer givetvis svara på alla era kommentarer som vanligt men nu ska jag njuta av en helg i Stockholm med mormor och mama. När jag kommer hem ska jag blogga massooor och gå igenom allt ni skrivit och såklart svara! Tänkte bara säga det så att ni inte tror att jag har glömt er.

Igår var mitt tåg iallafall en och en halv timme sent och efter att jag kommit fram så mötte mami upp mig och vi åt sushi. Efter det promenerade vi runt lite och sen mötte vi upp mormor och gick till hotellet. Resten av dagen spenderade vi genom att promenera runt lite och fika innan vi landade på hotellrummet rätt tidigt vilket var skönt då jag började må ganska illa mot kvällen.

Idag får vi se vad vi hittar på! Hoppas på att få må bra idag så att illamåendet inte tar över min dag. Imorgon åker jag hem igen så vore tråkigt.

Stor kram så hörs vi senare!

Min och mammas supergoda sushi!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish