Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgen och gårdagen

Hej på er!

Tänkte berätta lite om min helg och min födelsedag + visa lite bilder. Jag åkte till Stockholm redan i fredags på morgonen och mötte upp mami. Tåget var jättesent och jag började må illa av att åka baklänges så otroligt länge. Hatar när tåg är sena! Vi inväntade iallafall min mormor och sen checkade vi in på hotellet, gick runt lite på stan och fikade. Jag har aldrig varit i Stockholm ”på riktigt” och fått se staden utan mest bara varit där snabba helger i särskilda avseenden. Så det var roligt att se en ny sida av Sverige och bara gå runt och upptäcka. Vi hade jättemysigt iallafall och jag saknade dom direkt jag satte mig på tåget igen. Dom skickade med mig chips, cashewnötter och loka crush jordgubbe + vindruvor som jag smaskade på hela vägen hem. Jag älskar min mamma och mormor så mycket att ord inte kan beskriva. Jag hoppas verkligen att jag kommer att kunna bli en lika bra kvinnlig förebild för mitt barn som dom varit för mig.

Grekisk sallad till lunch och massor av färska bär från marknaden till kvällsfika i hotellsängen. Fotade inte så mycket under helgen faktiskt.

Väl hemma fick jag komma hem till hemmagjord pizza och massor av paket som F hade hämtat upp. Färska blommor stod också på köksbordet och han hade storstädat hela lägenheten. Jag färgade utväxten och smörjde in mig med brun-utan-sol (kommer skriva mer om den sen!) efter en lååång varm dusch. Började må illa igen mot kvällen trots att mitt mående varit riktigt bra under helgen. Vi somnade redan vid 18tiden och vaknade rätt tidigt morgonen efter (alltså igår) då det äääntligen var dags för RUL. Bebis var frisk och kry, mådde så bra! Världens finaste unge som suger på tummen och gör volter i magen. Vi flyttades inte en dag utan har kvar vår BF 19:e oktober. Vi gick alltså in i vecka 20 igår (19+0) och bebben och mamma fick fylla 20 tillsammans. Vi fick även se bebisens stora snopp och pung så ja, det var heeelt klart en liten kille i magen. Blev helt chockad för var helt inställd på en liten flicka! Just för att det är känslan jag har haft och alla andra i min familj har fått flicka-pojke-flicka osv. I Fs familj är det däremot tvärtom så kanske är därifrån! Eller så är sådant helt enkelt inte genetiskt utan mer utav en slump. Vi filmade lite smått inför ”gravid vecka för vecka” också. Om ni har missat första avsnittet kan ni se det HÄR. Från och med denna vecka kommer dom att komma upp varje fredag! 

Efter RUL åkte jag till Life Long Clinic där fina Jennifer skämde bort mig med en ansiktsbehandling. Kommer skriva mer om den i ett annat inlägg! Fick även med mig en liten födelsedagspresent hem. Efter det stod sushi till lunch på schemat och därefter handlade vi bebiskläder, lite smått till mig och ett par nya skor till F. Vi tankade, storhandlade och landade till sist hemma där vi åt hamburgare och pommes. Denna gång testade vi hamburgerkött från ”Hälsans Kök” och dom får helt klart godkänt! Till det hade vi MAX hamburgerbröd och dressing. Så otroligt gott!

Den underbara frukosten som F hade ordnat till mig. Blev så glad! Och det var suuupergott! Dock har vi faktiskt inte smakat tårtan så det ska jag göra idag, haha.

Och sushi till lunch – så mumsigt! Häftigt med en sparris på – första gången jag ser något sådant. 

Och här inne bor han! Vår älskade, lilla son! Tänk att vi ska få en liten prins i oktober – känns magiskt!

Här får ni se en liten bild på honom också! Är så sugen på att boka in ett 3D-ultraljud nu också. Vill se honom så mycket som möjligt, kan inte få nog!

Och våra burgare till middag! Så gott och det var verkligen något jag var sugen på och har varit rätt länge. Mums!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish