Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dom vanligaste frågorna jag får just nu..

Vad tar du dina bilder med och hur redigerar du dina bilder på instagram?

Jag använder alltid min iPhone6+ när jag fotar och redigerar inte mina bilder alls. Det enda jag gör är att lägga på filtret ”valencia” på bilden jag lägger upp. 

Hur ska du göra med din navelpiercing nu när du är gravid?

Än så länge så kan jag fortfarande använda den och när jag känner att det är dags kommer jag att plocka ut den helt eller byta till ett gravidsmycke.

Hur börjar man tjäna pengar på sin blogg?

Vill tipsa ALLA er som har en blogg, liten som stor att använda for.mes nya tjänst stylewish.se. Du tjänar pengar per klick och inte på en viss försäljning vilket resulterar i mer pengar i längden och även en större chans att dra in pengar om du har en relativt liten blogg med inte så mycket läsare. Man måste inte blogga på for.me utan alla som har en blogg kan använda tjänsten. Registrera dig HÄR

Ett exempel på sidor och webshoppar man kan länka för att tjäna pengar per klick. Massor av webshoppar är anslutna till tjänsten och detta är bara ett urplock. 

Hur mycket lägger ni på frukt varje månad?

En väldigt tillbakakommande fråga och jag förstår givetvis varför då våra berg med frukt och bär äts i princip varje dag här hemma. Vi räknar inte pengarna vi handlar för och det varierar från månad till månad. Men när ICA-brevet med sammanställning kommer en gång i månaden så brukar vi ligga runt 4000-6000:- totalt. Dock är det ALL mat vi köper på ICA under en månad som är inräknad där. Det blir rätt dyrt men vi äter mest ”bra mat” och extremt mycket grönsaker och frukt. 

En av mina stora laster – bland det bästa som finns!

Är du säker på att du är i vecka 20? Din mage är så liten!

Jag är absolut säker! Vi har haft tre ultraljud och fått samma BF alla tre gånger. Självklart kan det skilja någon dag men inte mer än så enligt min barnmorska. Allas magar växer olika och är det bara. 

Hur flyttade ni ihop så tidigt?

HÄR har jag skrivit mer om det. 

Vilka är dina bästa tips för att få en stor blogg/instagram? 

HÄR och HÄR har jag skrivit mer om det. 

Hur många besök har du på din blogg? Hur mycket tjänar du på din blogg?

Jag har runt 100.000 visningar i veckan i dagens läge men det går ständigt uppåt. Blir jätteglad! =) Det är väldigt olika från månad till månad men rätt mycket.

Är dina bröst äkta?

Ja, dom är 100% äkta! 

Vad jobbar du med utöver bloggen? 

Jag jobbar heltid på ett företag som levererar TV i kundservice =)

Var är er soffa ifrån? 

Den är köpt HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish