Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon!

Hej på er!

Har varit vaken sedan sjutiden då F åkte till gymmet och jag låg kvar i sängen och läste AMELIA. Har faktiskt börjat prenumerera på den tidningen och det är inte för att jag ääälskar innehållet utan för att man fick med SÅ bra premier när man anmälde sig. Kunde inte låta bli! Men nu när jag väl fick en stund att läsa tidningen så kändes den helt okej. Jag brukar förresten gnälla på F att han inte vaknar när larmet ringer och att han inte kan ta eget ansvar över att exempelvis åka och träna innan jobbet utan sover kvar i sängen om jag gör det. Denna morgon FLÖG han upp klockan sex och jag bara skrattade och sa att han borde sova kvar i iallafall en timme till, haha. Det gjorde han också men en timme senare flög han upp igen och nu ska han börja med träningen på morgonen istället för efter jobbet. Passar oss så mycket bättre då det inte blir så himla sent då. 

Annars så ska vi nog strax ta en tur och hämta lite paket och efter det äta lunch. Sen ska han iväg till jobbet och jag ska bara vila hemma som vanligt. Bebis buffar på massor där inne. Så mysigt! Och dagen inledde vi med frukost (var jättesugen på mackor med saltgurka) framför en film som vi inte såg klart igår. 

Gårdagens fruktfat// Och dagens frulle! Jag ÄLSKAR saltgurka! Känner knappt någon som gör det förutom min bästis, haha.

Och morgonens morgonmys med magen. Den bara växer och växer. Imorse var en sådan där stund när jag faktiskt förstod att ”WOW, jag ska bli mamma”. 

Och detta såg jag i Amelia-tidningen imorse och ringde F och ba ”JAG MÅSTE HA DET”. Doftar gudomligt! Ska slänga in en tvätt idag bara för att, haha. Älskar att ha vår lilla ”tvättstuga” i lägenheten – luktar så gott i hela hemmet då.

Och för någon dag sedan var det ENDA jag ville äta pommes med dressing, ketchup och krydda, bläää//Sen så är jag ju frälst på sesamnuggets under denna graviditet som ni kanske vet och igår så hittade jag även ”vanliga” nuggets från märket ”Quorn”. JÄTTEGODA!! Testa!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish