Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Friday

Hej fina ni!

Hur mår ni? Jag mår faktiskt jättebra idag. Eller ja, så bra som jag kan må! SÅ skönt. Är jätteglad! Idag ska jag bara vila hemma och ikväll ska jag få fina naglar igen hos underbara Effi. Längtar! Vi har varit och solat lite nu på morgonen och sen har vi köpt hem sushi. Var så himla sugen på det och kunde inte tänka mig att äta något annat till lunch, haha. 

F åkte precis till jobbet och detta är sista dagen denna vecka han jobbar kväll. Imorgon jobbar han under dagen istället och det känns lite extra lyxigt att ha honom hemma på kvällen. Vill så gärna ta med honom på bio eller middag då det känns som om det var längesedan vi gjorde något sådant ihop men vi får se om jag mår lika bra imorgon som idag. Hoppas! Tänkte slänga på en ansiktsmask nu och sätta mig i soffan framför en bra film med en tallrik vattenmelon. Kan äta hur mycket som helst! Finns ju inget godare!

Idag kommer nästa avsnitt av ”gravid vecka för vecka” upp så hoppas ni tycker om det! Jag vet inte exakt när under dagen det blir men direkt jag ser att det finns uppe så kommer jag såklart länka det även här på bloggen =)

Önskar er en jättefin dag så hörs vi lite senare! Kram!

Bebismage vecka 20 (19+4). Snart går vi in i vecka 21. Helt galet!//Och här är våra tre ultraljudsbilder. Vecka 9,14 och 20. Är fortfarande lite kluven kring om vi ska göra 3Dultraljud eller inte.

Och detta var sååå gott! Blev hur sugen som helst igårkväll så vi delade på en halv melon//Och denna är också en stor favorit och kommer nog vara hela sommaren. 

Dagens lunch! Finns typ inget godare än sushi! Jag är precis som min mamma och bara älskar soja dessutom. Det är så gott!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish