Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Gravid vecka för vecka, vecka 19-20

Hoppas ni gillar även detta avsnitt! Är så nervös varje gång det ska komma ett nytt.. Kände mig som sagt stor, sne och svullen och hade en riktigt dålig dag när vi filmade men får bjuda på det, haha =) Och vi är lite mer avslappnade i detta avsnitt också. Hoppas vi ska komma in i detta mer och mer. Känns fortfarande väldigt ovant. Tack för all fin respons på förra avsnittet. Blev helt rörd av alla fina orden. Ni är helt fantastiska allihop!! Stor kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss