Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En regning lördag

Godmorgon fina ni!

Vaknade nyss av att regnet öste utanför. Jag tycker om regn (om man inte är påväg till jobbet eller hade planerat en dag ute) och tycker det är så mysigt. Man känner sig inte ”tvingad” att gå ut, det blir sådär riktigt frisk och härlig luft och man kan krypa upp i soffan med en stor kopp té med en bra bok. Det var så längesedan jag läste men nu när jag trots allt ska vara hemma så ska jag nog ta tag i det och köpa hem ett par böcker. Jag älskade att läsa förut och började läsa och skriva redan som fyra/fem-åring. När jag var tonåring och precis innan den åldern och bodde hemma så läste jag nog som mest och sen när jag flyttade hemifrån så hade jag inte tid då jag pluggade, jobbade, tog hand om vovve och hem osv. Och där dog egentligen det intresset helt då jag inte har haft tid under flera år och haft för mycket att göra. Men nu så! Har ni tips på några bra böcker!? 

Annars så är min hy inte alls snäll mot mig under denna graviditet! Har massor med utslag, eksem, kliande prickar och FINNAR i ansiktet och lite här och där på kroppen. Dom syns faktiskt inte så mycket då jag är ganska solbränd (brunt verkar dölja rött rätt bra, haha) men dom kliar och gör ont. Usch! Tur att det finns smink iallafall för ikväll ska vi ut och äta middag + se på bio. Vet dock inte vad det blir för film än men ska ringa F om någon timme när han har lunch och boka platser. 

Jag har förresten gått och blivit kär i sådana där fluffiga, fina lampor. Tror inte dom skulle passa så jättebra hemma hos oss men drömma får man ju göra. Såg dom ”på riktigt” i Stockholm förra helgen och blev helt förälskad. Finns en stor version (en rätt dyr) HÄR och en lite mindre och billigare HÄR. Vad tycker ni om dom?

Önskar er en jättefin dag och återigen tack för all fin respons vi har fått på ”Gravid vecka för vecka”-avsnittet! Blir så glad att ni tycker om det =) Vad vill ni se i nästa avsnitt? Kom gärna med tips och önskemål – det är rätt svårt att hitta saker att prata om. 

Igår kväll blev jag sugen på jordgubbssmoothie så vi köpte färska jordgubbar, kokosdryck och banan och mixade. Mums! Sen hade vi osthjärtan till, haha.

Och melooon åt jag till lunch igår! Det är verkligen bland det bästa som finns och smakar SOMMAR. 

Och jag och kalaskulan tog en ganska lugn promenad igår med hundarna (dock en rätt så lång) i kläder från sellon.se. Imorgon kommer ni kunna tävla på ett valfritt plagg från deras sida på min instagram så glöm inte att kika in då hos @gabriellajoss. (Och förresten! Just nu har jag en pågående tävling på en bikini från To Die For som avslutas imorgon så passa på att delta).

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss