Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

ÄNTLIGEN!!

Hej på er finisar!

Ursäkta, men jag måste bara skriva detta! IDAG ÄLSKAR JAG FÖRSÄKRINGSKASSAN!!! Hade en så fantastisk handläggare nyss som ringde upp och ÄNTLIGEN (två månader senare) så är allt löst! Min årsinkomst är nu fastställd och uträknad och både sjukpenningen OCH föräldrapenningen kommer att baseras på det. Tack GODE GUD säger jag bara! Som jag gruvat mig och varit ledsen! Inte just för sjukpenningen för den är en så ”liten” del och gäller bara ett par månader (har fortfarande inte fått något utbetalt trots att jag varit sjukskriven så pass länge) men just föräldrapenningen har tyngt mig rejält! Att liksom inte vara säker på att allt blir rätt eller att det ens blir löst i tid. Tio stenar lättade precis från mitt hjärta och nu är jag såå glad och lugn. Ska ansöka om föräldrapenning redan i slutet av denna vecka, planera hur jag ska lägga upp det osv. Som jag längtat! Tror att jag kommer ta ut 50% ledighet per dag och jobba med bloggen resterande 50% av dagen. Kan skriva mer om hur jag planerat och löst det när jag väl har gjort det. Men nu är det absolut viktigaste äntligen löst! Otroligt tacksam är jag! 

F är på jobbet iallafall och har ansökt om att få gå tidigare idag. Hoppas verkligen att han får det. Vi behöver filma ”gravid vecka för vecka” och har ingen aning om vad vi ska prata om. Tror att vi ska visa upp lite bebisgrejer vi har fått hem nu nyligen och kanske bara prata lite allmänt. Har ni några tips? Kommentera gärna isåfall! Om ni har missat något avsnitt kan ni se alla HÄR.

Vi åt iallafall äggmackor till frukost och kort därefter blev jag tvärsugen på blåbärspaj med vaniljvisp så fick bli ett sådant fat också framför Desperate Housewives. Jag har aldrig följt en serie (förutom ”The Hills” som jag var helt besatt av, ”Pretty Litte Liars” som jag inte gillar alls längre och ”Modern Family” som jag och F såg på ihop) men denna har jag verkligen fastnat för! Råkade klicka mig in på avsnitt ett på viaplay och sedan dess har jag suttit som klistrad framför tvn typ, haha. Även F fastnade för det ordentligt och frågar hela tiden vad som händer. Vi kollade faktiskt på några avsnitt ihop imorse och igår kväll. Superspännande och jätterolig verkligen! Förstår inte hur jag kan ha missat detta i så många år! 

Önskar er iallafall en jättejättefin dag! Stor kram till er allihop så hörs vi nog mer under dagen! =)

Såå många bloggare och instagrammare gör nu reklam för dessa så jag var tvungen att köpa mig några och FY så goda dom är!! Typ som chips fast fräschare, haha.

Min paj, mums! Skulle lätt kunna äta en hel sådan själv. Från frysdisken och inte hembakad tyvärr//Och dessa shorts hittade jag när jag rensade garderoben. Så fina och sköna nu i sommar. Har dock inte provat dom än så får hoppas att jag kommer i dom. Dom vita är från strosarunt och dom svarta från madlady. Dom är dock från förra året och liknande finns HÄR, HÄR och HÄR – till riktigt bra reapriser dessutom! 

Och magen får allt oftare vara klädd i klänning. Dock så är vädret DÅLIGT här i Göteborg och det har varit grått jättelänge nu. Klänningen finns HÄR// Och igår fick det bli jätte-enkel lunch i form av sojakorv och pasta + lite sallad och massor med ketchup.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish