Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vem är jag?

Ni är så många nya som läser bloggen! Sedan jag gick ut med att jag är gravid så har min blogg vuxit sig mer än dubbelt så stor och jag har nu en av Sveriges största bloggar. Ligger iallafall någonstans på Topp-50-listan! Frågade for.mes ägare hur stor bloggen är på ett ungefär då jag inte kan ansluta mig till bloggportalen (där man kan se statistik på alla bloggar som väljer att ansluta sig och bli medlemmar) för att få någon form av översikt och jag har ungefär lika många besök som Ida Warg. Kändes riktig coolt! =) Ska försöka få till det där med bloggportalen/bloggtoppen också då det är ett bra vis att synas och kul att se mer exakt varje dag hur man ligger till. Vet att dom flesta portaler har den funktionen men här gick det inte tyvärr. Har testat! Hur som så tänkte jag berätta lite om mig själv då många hade önskat det i samband med att jag frågade vad ni ville läsa om för några dagar sedan. Så här kommer en liten presentation om mig, hoppas ni tycker om den! =)

Jag heter som ni kanske vet Gabriella Joss och är 20 år gammal. Väldigt nyfyllda 20 år då jag är född i maj 1995. Jag är en väldigt envis och sprudlande person, tycker om högt tempo, när saker händer och att ta mig an nya utmaningar och nå mina mål. Jag älskar att testa mina gränser och se hur långt jag kan gå och jag tycker samtidigt om trygghet och stabilitet i vardagen då det får mig att må bra. 

Jag är född och uppvuxen i Umeå men bor idag i Göteborg där jag trivs som fisken i vattnet! Tycker att det är en stor men ändå ”liten” stad som det är lätt att hitta i men där det samtidigt händer mycket saker och finns mycket olika typer av människor. Något som inspirerar mig varje dag är just andra människor och det är också därför jag har valt att blogga och dela med mig av mitt liv. För att dela med mig av inspiration och få det tillbaka! 

Min familj består av mig, min man och våra två vovvar Dexter och Zelda. Dexter är tre år i augusti och är en blandras mellan dvärgpudel och tjeckisk råtthund och Zelda är två och ett halvt och en blandras mellan chihuahua, russkiy toy och tibetansk spaniel. Sen så har jag ju min närmsta familj i Umeå som består av min mamma, låtsaspappa, lillebror och lillasyster, mormor + deras vovvar. Min pappa gick bort när jag var nio år gammal så min låtsaspappa har funnits där för mig under hela mitt liv och jag räknar honom mer eller mindre som MIN pappa då det är han som har uppfostrat mig och tagit hand om mig. Sen så väntar jag och min man vårt första barn ihop också. En liten pojke som ska komma till oss i oktober. Och vi längtar så! Och det gör resten av familjen med =)

När jag började gymnasiet 2010 så hade jag aldrig kunnat ana att jag skulle träffa mitt livs kärlek. Men där fanns han, min F. Jag gick på ett gymnasium som jag inte alls trivdes på. Mådde dåligt varje dag! Men tröstar mig med att jag aldrig hade mött min bästa vän och man om jag inte hade börjat där. Vi blev bästa vänner och ett par ganska snabbt (har skrivit ett eget inlägg HÄR) och drömmen om ett liv ihop startade rätt snabbt. Vi började jobba på sidan av våra gymnasiestudier och flyttade ihop redan som 15åring/17åring. Enda sedan dess har vi stått på egna ben och byggt upp livet tillsammans. Jag har jobbat med lite allt möjligt under mina rätt många år på arbetsmarknaden men allt från butikssäljare till säljare över telefon både privat och till företag. Jag har jobbat med teknisk support och i kundservice och jag har jobbat inom restaurang-branschen under längre tid. Mitt första jobb hade jag redan som 13åring när jag delade ut reklam, haha. Så en salig blandning av allt! Har ett rätt fullt CV för min ålder kan man iallafall säga! Och fy så mycket jag har lärt mig under dom åren jag har jobbat! 

Många kanske undrar hur jag redan har hunnit med ett bröllop och jag gifte mig två månader efter min 18årsdag. F friade till mig redan när jag var 17 år (vi pratar lite om det i vårt första avsnitt av GVFV som ni kan se HÄR) och ett år senare blev vi man och fru. Det bästa valet jag har gjort i hela mitt liv! 

Jag tog studenten 2013, ett år tidigare än dom andra som är födda 1995. Anledningen till detta var att jag hoppade upp en klass i mellanstadiet för att det gick så bra för mig i skolan. Det är jag så tacksam för idag! Jag hade inte alls orkat ett år till i skolan då jag var så leds redan som det var! Strax efter att jag hade tagit studenten flyttade vi även till större lägenhet än den vi hade fått som första lägenhet. Vi bodde på 20kvm men uppgraderade oss till 56kvm. Lycka var det! Och efter ett år i den nya lägenheten så kände vi att vi var så trötta på Umeå och att annat lockade oss. Så vi hamnade här i Göteborg istället. Resan var riktigt magisk och det var spontant och kul! Jag smsade F på jobbet och skrev ”ska vi flytta?”. Han ringde upp mig och dagen efter sa vi upp oss från våra jobb och sa upp vår lägenhet. Två veckor senare hade vi sålt ALLA våra ägodelar och satt oss i bilen tillsammans med hundarna påväg mot ett nytt liv. Vi hade varken jobb eller lägenhet här nere men vi chansade och se så bra det gick!

Vi fick båda jobb direkt, jag i butik och F inom teknik. Andrahandskontrakt fick vi efter en vecka och förstahandskontrakt fick vi efter tre månader. Min blogg var fortfarande rätt liten då, men den började sakta men säkert att växa och idag kan jag stolt säga att det är mitt JOBB och min inkomstkälla. Som jag ÄLSKAR och brinner för så det är inte klokt dessutom! Utöver bloggen jobbar jag även heltid i kundservice då jag älskar att möta människor dagligen. Nu som gravid har jag dock mått dåligt och haft enorma problem med illamående och kräkningar så sjukskrivning fick jag redan i vecka 16 som gravid. Grät som en tok i början och mådde dåligt men nu har jag accepterat att jag får göra det bästa av situationen och komma till ro med att det är såhär läget är just nu. Man kan inte alltid ha kontroll och det vill jag så gärna ha! Så det blir en bra lärdom för mig med i slutändan. Men jobba på sidan av bloggen kommer jag nog alltid att göra. Jag är en rastlös person som tycker om att ha många bollar i luften och testa nya saker. 

I dagens läge så ser jag positivt på framtiden och det finns så mycket att njuta av, längta till och se fram emot! Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva om mig själv men har ni några frågor så får ni såklart fråga i kommentarsfältet så svarar jag där. Kramis! =)

Min statistik just nu. Riktigt, riktigt häftigt och som jag har skrivit förr.. lite skrämmande! Är så tacksam över bloggen och framförallt över er. Den har gett mig så otroligt mycket möjligheter så det är inte klokt. Tack för att ni är världens bästa läsare. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish