Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En eftermiddag som denna

Har haft en så himla skön eftermiddag. Bara vilat och pysslat runt hemma. Köpte hem sushi efter att jag hade fått naglarna fixade och sen tog jag en mysig promenad med hundarna innan jag landade i soffan. Jag har börjat få ont på höger sida av magen när jag promenerar snabbt och smärtan sitter ganska långt ner. Det liksom sticker ungefär som när man har ”mjälthugg”. Obehagligt! Men kan tänka mig att det är kroppens vis att säga att jag rör mig för snabbt eller för mycket. Får försöka promenera lite långsammare men det är så svårt att inte få upp något tempo när man är van vid att gå snabbt. 

Var annars jättekul att hälsa på Effi i hennes nya salong som ligger mitt i stan på avenyn. Ni som bor i Göteborg och vill fixa naglarna måste verkligen gå till henne. Otroligt duktig är hon! Och sitter i så enormt fina lokaler. Blev helt förälskad i inredningen. 

Ikväll funderar jag på att snöra på mig löparskorna och ta en promenad för att möta F efter jobbet. Hundarna får hänga på såklart. Solen har kikat fram igen så det kan bli skönt! Ska bara få i mig lite mat först och är riktigt sugen på pasta och ”kött”bullar så det får bli kvällens middag. Kramis på er!

Hur fint!? Vasen finns bland annat HÄR eller HÄR och nu är jag helt 100% på att jag måååste ha en egen. Har spanat på dom länge men aldrig fått se en i verkligheten. Så otroligt snygga! Jag vill dock ha en i svart och inte i guld. 

Och såhär blev naglarna! Är otroligt nöjd som alltid! Kommer ett inlägg med bättre bilder och kontaktinformation om ni är sugna på att gå till samma ställe =)

Sushin från SUSHIYAMA tycker jag är oslagbart fräschast och bäst här i Göteborg. Har testat lite andra ställen också. Vad har ni för favvoställe?//Och idag hade jag och magen på oss en mammatröja från H&M som jag köpte på mamma-avdelningen av misstag en månad innan jag fick veta att jag var gravid, haha. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish